Next Level // RL GRIME // DJEMBA DJEMBA // 04.11. // Akvárium


Az Egyesült Államokban jó ideje tombol a trap/hiphop láz. Emberek tízezrei tombolnak a fesztiválokon és klubokban ilyen zenére, itt volt már az ideje, hogy a szcéna egyik leghitelesebb alakja, RL GRIME hazánkba is ellátogasson!


A los angeles-i RL GRIME sajátos módon ötvözi az elektronikus- és hiphop zenét amely egyedülállóvá teszi produkcióját. Dolgozott korábban Baauer-rel, a What So Not-tal, Chief Keef-el, de hivatalos remixet készített Benny Benassi kultikus 'Satisfaction'-jéből és Kanye West Mercy című himnuszából is.


Április 11-én az Akváriumban mutatja be első nagylemezét, amely a VOID címet viseli és amelyen olyan zenék találhatóak, mint a 'Core', a Big Sean-nal közös 'Kingpin', a Boys Noise-al közös 'Danger' vagy a 'Scylla'.
A turné fontos állomása Budapest is, olyan nagyvárosok mellett, mint London, Párizs, Milánó vagy Berlin. Az egész turné hivatalos vendégfellépője a szintén amerikai származású DJEMBA DJEMBA lesz, aki nem mellesleg DIPLO Mad Decent kiadójának tagja és aki ugyancsak nagy elismerésnek és tiszteletnek örvend a trap szcénán belül.

A hazai körítést ezúttal a hiphop és trap fanatikus Dublic ikrek valamint a mindig aktuális és energikus B'Andre és a budapesti Snapback és Onehundred sorozatokból is jól ismert DJ N1CE adják.

JEGYEK

2490 HUF (€8) - SOLD OUT / ELFOGYOTT
2990 HUF (€10) - AVAILABLE / KAPHATÓ
3490 HUF (€12)

VIP
4990 HUF (€17) - Csak a helyszínen

Jegyinfó
info@nextlevelbudapest.com
Elővétel
http://akvariumklub.hu/program/54db260a0e327902af148483

VIP jegy tartalmazza:
- soron kívüli bejutás
- külön italpult
- belépés a VIP páholyba
- külön VIP mosdó

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések