Next Level // FEED ME // 03.14. Akvárium // NagyHall


A Next Level márciusi buliján a világhírű Feed Me fog fellépni, mi már nagyon várjuk!


Jon Gooch FEED ME néven először 2008-ban bukkant fel DEADMAU5 kiadójánál, a Mau5trap Records-nál. A korábban SPOR néven tevékenykedő producerzseni egyből berobbant új projektjével, amely a könnyedebb, játékos és dallamos hangzásvilágot ötvözi a basszusnehéz elektronikával.

Az első nagy áttörést 2010-es Feed Me's Big Adventure című lemeze hozta amelyről 6 zene is bekerült a Beatport Top 10-be és a UKF Youtube csatorna letöltési listáin is előkelő helyet foglalt el. Saját projektje mellett ő volt a producere Example 'Midnight Run' című slágerének és több Korn számnak, de dolgozott együtt a Crystal Fighters-el, a Hadouken-nel, Geminivel és Kill The Noise-al is. Legújabb lemeze saját kiadójánál a SOTTO VOCE Records-nál látott napvilágot a napokban.

FEED ME amellett, hogy kíváló zenész, hihetetlenül tehetséges grafikus, aki saját maga tervezte összes lemezborítóját és az elhíresült zöld szörnyet is, amely a védjegyévé vált.



A hazai közönség is többször találkozhatott már vele, hiszen a Balaton Sound-on és a Sziget Fesztiválon is fellépett már emlékezetes bulikon. Most azonban első magyarországi klubfellépésére készül, amelyre korábban még nem volt példa!

A hazai lineup-ot erősíti a gyönyörű LUDMILLA, a DUBLIC ikrek - akik több alkalommal is zenéltek Feed Me oldalán -, illetve a fiatal és céltudatos B'ANDRE.

LINE UP

 FEED ME 
 LUDMILLA 
 DUBLIC 
 B'ANDRE

JEGYEK
2490 HUF (€8) - ELFOGYOTT
2990 HUF (€10) - KAPHATÓ
3490 HUF (€12)

VIP: 

Csak a helyszínen: 4990 HUF (€16)

EVENT

EG

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések