BUDAPEST ESSENTIALS Urban Festival 2015 *FRISSÜL*


A Budapest Essentials minden egyben, amit a város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia és egy leírhatatlan érzés! A fesztiválozók idén nemcsak a népszerű belvárosi klubokban, hanem különleges közterületeken és középületekben, köztük számos világörökségi helyszínen is bulizhatnak. A város közepén elhelyezkedő fesztiválszínpad és a további exkluzív spotok holléte azonban még maradjon meglepetés. Részletek hamarosan.A különleges helyszínek fellépői:
LA ROUX
KATY B
SOLOMUN
SUB FOCUS
CARL CRAIG
DOPE D.O.D.
GOLD PANDA 
További fellépők hamarosan!

Az első 500 db earlybird bérlet kedvezményes áron 9900 Ft-ért kapható, szerezd be időben, ne maradj le! Online rendelés és info: www.budapestessentials.com!

#köszibudapest

EVENT

ELSŐ RÉSZLETEK

Június 25. és 28. között ismét óriási fesztiválhelyszínné változik Budapest: második alkalommal rendezik meg a Budapest Essentials városi fesztivált. A programsorozatnak köszönhetően mindenbe belekóstolhatunk, ami szerethetővé teszi a magyar fővárost: a kulturális programok, a pezsgő éjszakai élet és a street food őrület mellett nemzetközi sztárfellépők gondoskodnak a jó hangulatról.

A fesztiválozók idén nyáron nemcsak a népszerű belvárosi klubokban, hanem különleges közterületeken és középületekben, köztük számos világörökségi helyszínen is bulizhatnak. A Budapest Essentials szervezői elárulták az első külföldi fellépők neveit, és ez a lista ígéretük szerint folyamatosan bővülni fog.

A fesztiválon fellép többek között a brit szintipop nagyágyúja, a tavaly új albummal is jelentkező La Roux, aki olyan slágerekkel készül, mint az In For The Kill vagy éppen a Let Me Down Gently.

Ibiza és a mexikói BPM Festival után végre Budapestre is ellátogat a hamburgi Solomun, aki Diynamic kiadójával igazi vérfrissítést jelent német house/deep house színtérnek.

A fesztivál vendégeként fellép Katy B is, aki zenéiben egyesíti a nőies és érzéki vokáltémákat az underground műfajok alapvető elemeivel. A londoni énekesnő neve a populárisabb zene rajongói számára a BBC Voice című műsorából is ismerős lehet.

DJ szettel jön a Sub Focus, aki már 10 éve brit drum n bass egyik éllovasa, de a Budapest Essentials line-upját erősíti Carl Craig, a detroiti techno úttörője, a szabad szellemű és szókimondó holland Dope D.O.D., valamint a sajátosan intim, kábító hatású house kompozíciókkal operáló Gold Panda is.


A szervezők alapjaiban gondolták újra a városi fesztivál koncepcióját: idén valamivel kevesebb külföldi fellépő lesz, ők viszont egytől egyig a könnyű és underground zenei élet élvonalából érkeznek. Emellett jóval nagyobb figyelem irányul Budapest turisztikai, kulturális és gasztronómia értékeire, valamint a fővárosban élő és alkotó kreatív fiatalokra.

„Idén Budapest legkülönlegesebb köztereit és épületeit alakítjuk át valódi fesztiválhelyszínekké, de az is nagyon fontos célunk, hogy vendégeink az összes kiemelt eseményen részt tudjanak venni. Valódi fesztiválhangulatot szeretnénk teremteni, hogy ezzel is bizonyítsuk: Budapestet a benne élők tették és teszik is Európa egyik legélhetőbb és legszínesebb fővárosává” – foglalta össze a várható újdonságokat Dr. Csókay Gergely, a fesztivál főszervezője.

További információk hamarosan!

#köszibudapest

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések