1 ÉVES AZ AKVÁRIUM KLUB!


Amy Winehouse egykori énekesével is erősít az ország legenergikusabb improvizatív koncertsorozata, a Random Trip az Akvárium Klub születésnapján. Ugyancsak itt ünnepel majd Richard Dorfmeister és lenyűgöző élő show-jával érkezik a német Pantha du Prince is. A közös jeggyel látogatható ünnepi estre speciális vizuállal készülnek a szervezők, így a látogatóknak olyan látványban lesz részük, mint még soha. Mindez március 28-án, a főváros szívében, az Erzsébet téren.


Egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a főváros legnagyobb, igazán színvonalas és komplexklubja, az Akvárium. Egy év alatt összesen 120 000-en váltottak jegyet 400 programunkra, melyek közül 66-ra kerülhetett ki a megtelt tábla!

Az első születésnapját ünneplő új Akvárium Klub összes termében pulzál majd az ünnepi hangulat március 28-án, amikor is hazai és nemzetközi sztárok sora érkezik a főváros legfrissebb és legmodernebb, egyben legnagyobb klubjának ünneplésére. Az Akvárium Klub NagyHalljában a főváros egyik legnépszerűbb projektje, a Random Trip ünnepli hatodik születésnapját. A hazai zenei élet olyan kiválóságai fogadták el a nagyszabású improvizatív koncertre való felkérést, mint Tátrai Tibor gitárlegenda, az Irie Maffia énekesnője, Sena, az improvizáció nagy mestere, Andrew Hefler, a Hősök oszlopos tagja, Eckü, vagy a szintén a Maffiából ismert egyedülálló rapper, Mc Kemon. A két felvonásos koncerten nyolc remek zenész is közreműködik – köztük Sárik Péter jazz zongorista is. Külön megtiszteltetés, hogy Amy Winehouse egykori vokalistája, Zalon is örömmel fogadta el a Random Trip felkérését, így egy külföldi sztárvendéggel is gazdagodik a line up. Az ünnepi koncert után az Akváriumban immáron második alkalommalteszi tiszteletét Richard Dorfmeister.

Az Akvárium kisebbik termébe hazánk egyik legsikeresebb partiszervező csapata, az NVC szállítja az oly régóta várt Pantha Du Prince-t, kinek albumait a kritikusok az elmúlt évek legjobbjai között tartják számon (The Bliss, Black Noise, vagy a 'The Bell Laborotory' csoporttal közösen tető alá hozott Elements of Light), és akinek neve a tavalyi évben szinte minden elektronikus zenei magazin és e-music blog főcímében olvasható volt. A német DJ egy LIVE show keretein belül debütál Magyarországon olyan hazai előadók mellett, mint Subotage, Bergi, 9b0 és Imre Kiss.

Azoknak az elektronikus zene fanatikusoknak, akik kicsit erősebb ütemekre vágynak, a RAW-t ajánljuk, a VOLT Music Bar rezidens sorozatát. Nyers tech house és techno, pattogó ütemek, friss hangzás, vagány közönség. Azaz minden, ami megalapozza a tökéletes szombat éjszakát.

A zenei kavalkád mellé bámulatos látványvilág is társul majd. A KisHall szinte teljesen átalakul: egy körbejárható színpad épül, melynek megvilágításához a teljes lámpapark lecserélődik és a zenei program során Besnyő Dániel Vj és médiaművész készít az előadókra szabott pazar vizuált.

A NagyHallban a látványért a Kiégő Izzók csapata felel majd. Ők egy térbeli hasábokon alapuló látvány-installációval készülnek.

És ez még nem minden, a szervezők a szülinapra különleges, „művészi” karszalaggal készülnek, melyre Weiler Péter grafikái kerülnek. A karszalag olyan anyagból készül, amely lehetővé teszi, hogy az egyedi műveket akár hosszú hónapokig magukon hordják az Akvárium szülinapi vendégei. A művész képei egyébként az Akvárium kiállításán lesznek majd megtekinthetők.

BÉRLET (full house pass): 3 900 Ft / 4 900 Ft
A bérlet érvényes a Pantha du Prince eseményre az Akvárium Klub KisHallba, a Random Trip születésnapi koncertre és Richard Dorfmeister dj settjére a NagyHallba, valamint a RAW partyra a VOLT Music Bárba.
Bérlet vásárlás & info: http://goo.gl/8gJEhW

PARTY belépő (KisHall+VOLT Bár): 2 900 Ft / 3 400 Ft
A belépő érvényes a Pantha du Prince eseményre az Akvárium KisHallba, valamint a RAW partyra a VOLT Music Bárba.
Jegyvásárlás & info: http://goo.gl/IrGzd2

VOLT Music Bar BELÉPŐ: 500 Ft
A belépő érvényes a VOLT Music Bárba a RAW partyra.
Belépő a helyszínen váltható

www.akvariumklub.hu

EVENT

NVC EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések