Casino Bangkok w/ Sikztah - 02.06. // Corvintető


Az NVC a januári pihenő után Sikztah-val, győri cimborájával indítja a 2015-ös évet.Ha vannak dolgok, amik alapján Sikztah egyértelműen leírható, akkor azok a designer sapkái, a limitált szériás sneakerei, és a csípőből jövő, több dimenziós zenei ízlése, ami már 20 éve tartja őt a pályán.


Sokrétűségének köszönhetően így az egyik legkedveltebb szelektorává vált a hazai underground zenei világnak, aki ugyanúgy nem ismeretlen a techno, a hip-hop, vagy épp a drum & bass közegében. Annál is kevésbé, hiszen zenei karrierje leginkább a '94-es DMC dobogójától datálható.Sikztah azonban nem csak DJ-ként brillírozik, de grafikusként, és országosan elismert programszervezőként is pörög, akinek nevéhez a mára már kultikussá vált, többszörösen is díjazott győri klubsorozat, a The Etiket; a RómerKvelle alternatív koncertsorozat illetve a fesztiválszezon első hírnökének számító DumDum Electronic Music Fest is fűződik - ami egyben a Nyugat-magyarországi régió legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja.

E hosszú idő, markáns személyiség és megfelelően öntörvényű hozzáállás eredményeként Sikztah meghatározó karaktere a magyar partyéletnek, aki folyamatosan hajtja az újabbnál újabb projekteket. Ilyen többek között az Akos Veecs-csel közös The Save, nem mellesleg az olyan alig ismert kiruccanások, mint a Ministry of Sound-on, vagy a Used & Abused-on való fellépései.

Fellépők:

Sikztah (The Etiket, Dum Dum)

Subotage

Sinko

Dr. Zoidberg

Ioda aka Yesman

Jegyár: 800 HUF

Helyszín: Corvintető (Blaha Lujza tér 1-2, 1085)

18+

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések