Next Level // FLUX PAVILION // 02.07// Akvárium - NagyHall


2015 szerintünk hazánkban a Next Level éve lesz! Az idei évben hatalmas bulival indít a csapat, érkezik FLUX PAVILION, hogy felrázza a budapesti partyélet állóvizét!


De ki is Flux Pavilion? Miért örülünk neki ennyire? Gyors történelemlecke a bizonytalanok kedvéért, a profik pedig ugorjanak nyugodtan a buli részleteire!

Joshua Kierkegaard G. Steele, ismertebb nevén FLUX PAVILION 2011 után tér vissza Budapestre, méghozzá az Akváriumba. Flux Pavilion hűen reprezentálja a Next Level értékeit, 2015-ben ugyanúgy úttörő szerepet tölt be aktuális slágereivel, mint 2011-ben tette.

A dubstep stílussal összenőtt Circus Records alapítója és tulajdonosa még mindig ott van a legnagyobb fesztiválok headlinerei között, sőt, nemrég turnézta végig Amerikát új lemezével.

Ezúttal az a NEXT LEVEL csapat prezentálja nekünk Magyarországon, akik 2014-ben elsőként hoztak hazánkba olyan neveket, mint a What So Not, Habstrakt, Laxx, Snails vagy Aero Chord.

2015. február 7-én tehát FLUX PAVILION az Akváriumban, ahol a gyomorrengető basszusok mellett biztosan felcsendülnek majd a mindenki által ismert partihimnuszok: 'I Can't Stop', 'Bass Cannon', 'Jah No Partial', 'Cracks', 'Gold Love' stb.

Az est a Next Level állandó fellépői nélkül nem lenne teljes, érkeznek a legfrissebb stílusokban is otthonosan mozgó DUBLIC ikrek, valamint a mindig aktuális és energikus B'ANDRE. A Lineup-ot erősíti a Petőfi Rádió rezidens basszus DJ-je, mindannyiunk kedvenc farkasa, WONDAWULF.


LINEUP

FLUX PAVILION
DUBLIC
WONDAWULF
B'ANDRE

JEGYEK

Limitált jegyelővétel

2500 HUF (€8) - ELFOGYOTT
3000 HUF (€10) - KAPHATÓ 
3500 HUF (€12)

Helyszínen: 4000 HUF (€14)

VIP: 
Elővételben és a helyszínen egyaránt: 8000 HUF (€27) - KAPHATÓ

VIP jegy tartalmazza:
- soron kívüli bejutás
- külön italpult
- belépés a VIP páholyba

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések