MODESELEKTOR - Gernot DJ Set // DARK SKY Live // Monkeytown Night // Akvárium


Ha a tökéletes elő-szilveszteri partyt keresed, megnyugodhatsz, ÍME a megoldás! Nagy kedvencünk, a Modeselektor mellett egy igazán friss produkciót, a Dark Sky koncertjét is meghallgathatjuk december 30-án!


Modeselektor (Gernot DJ Set)

Nem csak a német gazdaság, de a német elektronikus zenei színtér is dübörög. A szálakat pedig évek óta az ország egyik legismertebb producer duója, a Modeselektor mozgatja. Mindkét kiadójukat a legnagyobbak között jegyzik, a két félőrültet mégis inkább sokoldalú – olykor komolykodó, máskor majomkodó – tánczenéjükről ismerjük. Számtalanszor bizonyítottak már a hazai színpadokon, a parádét ezúttal Gernot dj szettje hozza el az Akváriumba.

Dark Sky (live)

Az este másik vendége a poszt-dubstep felől érkező angol trió, a Dark Sky. A londoni zeneiskolában megalakult Dark Sky az angol tánczenék örökzöld elemeit nem elfelejtve az utóbbi időben egyre inkább a nagybetűs Elektronika és a gyönyörűen kikevert európai house felé fordult. Pályájuk többek között a Modeselektor kiadóján idén megjelent nagyszerű bemutatkozó lemezüknek, vagy például a The XX számára készített remixnek köszönhetően ível épp meredeken felfelé.

JEGYEK

Early bird: 3500 HUF - Elfogyott!
Kedvezményes árú: 3800 HUF
Teljes árú jegy: 4500 HUF

Online: €12,50 (+ commission):
http://www.residentadvisor.net/event.aspx?658775

Központ (1075 Bp., Madách Imre út 5.)
Akvárium Klub Official (1051 Bp., Erzsébet tér)
BP Shop (1077 Bp., Wesselényi u. 24.; 1060 Bp., WestEnd City Center)

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések