BlackMamba pres.: ELLEN ALLIEN // Akvárium // NagyHall // 2014.11.28.


Ezen a héten sem maradunk minőségi techno nélkül, az Akvárium NagyHall-jába érkezik ELLEN ALLIEN!


Ritkán hallhatunk Ellen Allien-hez hasonló sztárt egy klubest keretében, most végre lehetőségünk nyílik erre és nem csupán fesztivál-távlatból ...
Igen, a hír igaz: november 28-án, az Akvárium klubban lép fel a berlini DJ/producer/designer és kiadó tulajdonos, Ellen Allien!

Az elektronikus zenei szcéna egyik legsikeresebb és legnépszerűbb előadója saját világot teremtett egyedi hangzásával és különc gondolkodásával.

Legnagyobb dobásai közé tartozik a BPitch Control kiadó életre hívása, melynél tényleg a legnevesebb artistok (Paul Kalkbrenner, Ben Klock, Moderat, Apparat, Modeselektor, Seth Troxler stb.) munkái jelentek meg az évek alatt.
A BPitch Control színeiben körbeutazta a világot, a legnagyobb és a legrangosabb elektronikus zenei eseményeken bizonyított.
Saját megjelenései közül elengedhetetlen megemlíteni az albumhosszúságú Dust, LISm (2013) és az Apparattal közösen tető alá hozott Orchestra Of Bubbles kiadványokat. Idén két kislemezzel is megajándékozta a közönséget, az egyik Freak névre hallgat, a másikat (Free Nation) pedig Thomas Muller francia zenésszel jegyzi közösen.

A kihagyhatatlannak ígérkező estén a hazai vonalat GABOR KRAFT és Poli erősíti.

LINEUP

ELLEN ALLIEN ( BPitch Control )

GABOR KRAFT ( Logical )

POLI (MadeInn )

Jegyek: 3000 HUF / 3500 HUF / 4000 HUF

online ticket: www.deadcode.hu/ticket
(Bankártya , Banki átutalás, OTP, MKB, K&H SZÉP Kártya szabadidő alszámla )


Elővételi hely: Akvárium Klub

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések