Next Level // SNAILS (Owsla Rec. - CAN) // 09.18 // A38


Hiánypótló prémium kategóriás bulisorozat érkezik fővárosunkba! Szeptember elején, első bulijuk kapcsán utánajártunk, hogy miért is lesz érdemes figyelnünk a Next Level-re. Mi időben szóltunk!



A Next Level felrázza a hazai partyélet állóvizét, és merőben új koncepcióval készül számunkra!
Az USA-ban hatalmas sikereket elérő , és több tízezres tömegeket megmozgató új keletű stílusokkal, valamint a rocksztárokként ünnepelt előadókkal fogják megismertetni az itthoni közönséget!

Mire számíthatunk? Prémium kategóriás, legaktuálisabb Trap - Twerk - EDM - Future Dubstep minden mennyiségben! 

Már a kezdő bulijuk sem kis név, kedvenc úszó szórakozóhelyünkre érkezik Skrillex kiadójánál (OWSLA) megjelentető Snails! Snails egy montreali születésű producer, "aki az előremutató elektronikus tánczene elkötelezett híve. A trap, a twerk, a dubstep és az electro stílusjegyeit nagyon sajátos módon ötvözi és jellegzetes bassline-ja új fejezetet nyitott a basszus orientált tánc zenében."

Snails & Antiserum - Wild

A Next Level-nél a srácok egyfajta küldetésnek érzik, hogy bemutassák nekünk ezeket az előadókat, így HAVI rendszerességgel (csütörtökönként) fogják hozni azokat az előadókat, akiket Magyarországon máskülönben sehol(!) nem lenne lehetőségünk hallani!

Kissé koncertszerű élményben lesz része a bulizóknak, mivel a headliner a hétköznapi időpont miatt is, nem hajnali kettő tájban, hanem előbb, éjfél-fél egy környékén kezd. Valamint a minőség és nem a mennyiség lesz előtérben, az összes bulin lesz egy "előzenekar" egy főfellépő és egy "utózenekar".

A külföldi sztároknak a folyamatos körítést a hazánkban és külföldön egyaránt elismert, már számos fesztiválon és rengeteg bulin bizonyított Dublic ikerpár, illetve a legnagyobb hazai fesztiválok szintén visszajáró előadója, és jó pár klub buli szétzúzója, B'Andre!   

Az első bulira elővételben csupán 600(!) forintért tudtok jegyet venni, helyszínen pedig 1000 forint lesz a belépő!


Mi már nagyon várjuk! See you there!

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések