BONUSZ FESZTIVAL 2014 // HUNGEXPO // 10.11.


Megállíthatatlanul közeledik az idei BONUSZ Fesztivál, cikkünkben ezúttal a főbb fellépőit vesszük górcső alá, folyamatosan frissülve!


2014. október 11-én, szombaton kerül megrendezésre Közép Európa legnagyobb egynapos elektronikus zenei fesztiválja.

A Magyarország leglátványosabb e-zenei eseményeként is számon tartott BÓNUSZ Electronic Music Festival, a tavalyi évet is felülmúló vizuális show elemekkel, és az elektronikus zenei szcéna külföldi és hazai éllovasaival készül felejthetetlenné tenni az éjszakát.

Igazi kuriózummal kezdjük felsorolásunkat, érkezik DUBFIRE premier előtti(!) hybrid live show-ja Budapesten!

Az amszterdami hivatalos bemutatót megelőzően, a BÓNUSZ Electronic Music Festival közönsége láthatja és hallhatja először DUBFIRE különleges live produkcióját.

A közösségi média és a nemzetközi sajtó is DUBFIRE új performanszának híreitől hangos.

Örömmel jelentjük be, hogy a BÓNUSZ-on láthatja először a közönség DUBFIRE különleges, direkt a jeles alkalomra tervezett vizuális elemekkel és lenyűgöző fénytechnikával kiegészülő hybrid live produkcióját.

A nem mindennapi eseményre a művész külön stábbal érkezik, akik már a bulit megelőző napokban hozzálátnak a felejthetetlennek ígérkező show összerakásához.


DUBFIRE mellett korunk legizgalmasabb előadói közül idén Franciaországból érkezik GESAFFELSTEIN, akit olyan elismert művészek egészítenek ki, mint a közönség kedvenc CHRIS LIEBING és a THE ADVENT VS INDUSTLYZER duó.

Ráadásul szintén a Red arénában köszönthetjük LEN FAKI-t és a libanoni NICOLE MOUDABER-t is!

A nemzetközi színtéren is elismert holland titánok közül DANNIC, DYRO, FIREBEATZ, DON DIABLO és JULIAN JORDAN bontja majd le a Blue aréna falait.

 A Green aréna felfokozott hangulatáról ez alkalommal is a stílus nagyjai gondoskodnak majd, hiszen itt táncolhatunk kifulladásig DAVID SQUILLACE, KAROTTE, REBOOT és PETAR DUNDOV live szettjeire, de érdemes a kihagyhatatlan listára tenni a Detroitból érkező STACEY PULLEN és az örök kísérletező MAX COOPER fellépését is!

Hazánk úttörő szelektorai sem maradhatnak ki a műsorból, így a Red arénában HOT X mellett, az egyedülálló nemzetközi sikereket elérő JAY LUMEN, illetve az itthon már számtalanszor bizonyított SANFRANCISCOBEAT és GABOR KRAFT kínál majd meg benneteket a legjobb techno zenékkel.

A Blue aréna hazai pályájának képviseletét ANDRO, JULIA CARPENTER, MUZZAIK, FIREDOG és a DUBLIC fivérek látják el. PETER MAKTO és az újonnan reflektorfénybe került MAX DEMAND mellett, a Green aréna közönségét YVEL & TRISTAN és a SECRET FACTORY készül átmozgatni.

Idén is sokszínű zenei élményt ígérő programkínálattal jelentkezik a szabadtéri Soundhead terasz, melynek pultjában SIKZTAH, CROSSNINETROLL, BETA, POLI, BERNATHY ZSIGA live, JAMES COLE, METHA, BOHUMIL, WONDAWULF és a STEREOKILLAZ is feltűnik majd.


Ne maradj le a 2014-es év egyik legnagyobb elektronikus zenei durranásáról!

EVENT

Online jegyrendelés: www.deadcode.hu/ticket

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések