Bladerunnaz pres.: WILKINSON (UK) // Akvárium // Beszámoló


Az idén felújított Akvárium klubot szombat este ellepték a drum'n'bass szerelmesei, hogy egy újabb hatalmas bulival ünnepelhessük az idén 15 éves Bladerunnaz születésnapját!


Mindscape és MC Daxta szettjének közepére értem be az Akvárium nagy-termébe, ahol már javában szóltak a legfrissebb, pörgős drum'n'bass nóták, mint általában, most is főleg a neurofunk stílus dominált.
A nagy érdeklődésre való tekintettel a 'VIP' karzat is nyitva állt a nagyérdemű előtt, ám a lehetőséggel igen kevesen éltek meglepetésemre.
MC Daxta, sokat próbált MC most is hozzáadott a Mindscape produkciójához, nem elvett, mint sok MC akik inkább zavaróak, mint szórakoztató hatásúak.


Wilkinson kezdése rögtön érezhető volt azok számára is, akik nem teljesen a színpadra koncentráltak, hiszen hatalmas sikoltozás közepette érezhető stílusváltás következett, kezdetét vette Wilkinson és MC Visionobi szettje!

A főként saját zenékkel operáló Dj, ahogy elvárható volt inkább a lélekkel teli, liquid, vokálos drum'n'bass nótákkal kedveskedett a közönség számára, szólt Rudimental-tól a Waiting All Night, valamint több méltán híres Knife Party feldolgozás, és Chase&Status szám is!
Azok számára, akik lemaradtak volna, ITT ELÉRHETŐ egy 12(!) perces videó Wilkinson-ról!

Wilkinson igazi showman-hez méltóan az Afterglow-al zárt! A szervezők pedig zseniális strandlabdás húzásukkal tüzelték az így is eksztázisban lévő közönséget!

A buli zárásáról IAN Autorun b2b Markov gondoskodott, de még a sztárvendégek felugrottak pár köszönő szót mondani a sokáig kitartó, és lelkes közönségnek!

Köszönjük az újabb remek bulit Bladerunnaz, várjuk a következőt! Wilkinson pedig jópár új like-al gyarapodott az est hatására!

további képek/videók az eventben

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések