TECHNOKUNST140419 / KARENN (Blawan & Pariah - UK), Isu, Dork / A38


A Technokunst-nál nem kímélik mindenki kedvenc hajóját, az A38-at, hiszen a márciusi Tommy Four Seven és Audio Injection rombolása után e hónapban a Karenn duo fogja komoly billegésre késztetni az úszó klubot.


Ha most költöztél fel Budapestre, vagy még valamilyen szerencsétlenség folytán nem ismernéd a Technokunst csapatát, íme egy rövid összefoglaló:

"Budapest legnagyobb, havonta jelentkező techno-klubsorozata az A38 Hajón, ahol a műfaj hazai veteránjai, Isu és Dork találkoznak a műfaj nemzetközi félisteneivel és ifjú titánjaival, hogy a város legjobb hangtechnikáján együtt mutassák be nektek a techno ezer arcát!"

Ezúttal a techno színtér legdögösebb, legforróbb live act-je érkezik, az Arthur Cayzer (Blawan) illetve Jamie Roberts (Pariah) által alkotott kőkemény techno duo, egyszóval KARENN!

A live act mániások külön örülhetnek, laptop mentes, mesteri analóg szett várható a srácoktól!

Zenéjüket nehéz lenne pontosan behatárolni. A technóhoz a négynegyed mellett ugyanaz a kitörési vágy köti, mint amivel annak idején Detroit pionírjai elindultak, de legalább ennyire megtalálhatóak benne az ős-acid pszichedelikus hullámai, a bass music energiája, az indusztriál sivársága és a metál kíméletlen, felszabadító ösztönössége.


Hazai oldalról a már említett Isu és Dork fog a közönség kedvében járni szokásos vérbeli techno szettjükkel, alig várjuk! A vizuálról pedig ezúttal is a Kiégő Izzók csapata fog gondoskodni!

Belépő elővételben: 2800 HUF
Belépő a rendezvény napján: 3300 HUF
Elővétel: A38, Aktrecords (Budapest 1066 Ó utca 35)

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések