Bladerunnaz & Eatbrain Night // Prolix & QO // A38 // 2014.04.20.


A Bladerunnaz és az Eatbrain ismét az egekbe emeli a téteket, ezúttal nem másokkal támadják meg a kedvenc hajónkat, mint PROLIX és QO!



Az eredetileg tervezett fellépő, Nickbee az ismét fellángoló ukrajnai helyzet miatt sajnos nem tud hazánkba látogatni, ám helyette nem kisebb nevet húzott elő kalapjából a Bladerunnaz, mint a brit Prolix-ot!

Chris McCarthy aka Prolix önéletrajzában a legnevesebb drum'n'bass kiadók nevei sorakoznak, bárki megirigyelhetné ezt a listát: Playaz, Metalheadz, Ganja Tek, Trendkill, Project 51, Viper, Renegade Hardware, Virus, Uprising, Commercial Suicide és Bad Taste!

Diszkográfiáját 2004-ben egy Noisia & Milo kollaborációval kezdte, megszületett a Timechaser és a Wasteland!

Azóta számos megjelenéssel a háta mögött sem pihen, legújabb EP-je, melyen egy Black Sun Empire remix is helyet kapott, 'First Contact' néven az elmúlt pár napban jelent meg, hatalmas verető számokkal!


Petr Vicher alias QO, a cseh fenegyerek az est második sztárvendége, szintén erős neurofunk hullámokkal fogja veszélyeztetni a hajó fedélzetén tartózkodó bulizni vágyó matrózokat!


Hazai oldalról is erőteljes a mezőny, az Eatbrain kiadó két oszlopos tagja, Mindscape és Jade a tőlük megszokott profi szettek segítségével fog gondoskodni arról, hogy senki se maradjon ezen az estén szárazon!

jegyárak:
early bird: 1800 Ft - MÁR KAPHATÓ !
kedvezményes élővétel: 2000 Ft
normál elővétel és helyszíni: 2300 Ft

elővételes helyek
A38 Hajó
BP ShopWeselényi
BP Shop Westend
BP Shop Árkád

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések