Subscribe lemezbemutató // A38 // ápr.11.


Elérkezett a sokak által nyári napok óta várva várt pillanat is: megjelent a Subscribe legénységének 4. This moment will soon be gone! című nagylemeze! Egészen pontosan március 3-án volt a premier az Instant egyik kis termében, amelyet egy felejthetetlen malac alakú diszkógömb díszitett. Mégsem ez tette számunkra feledhetetlenné ezt az estét, hanem a zenekar, mivel a kollektív lemezosztást és dedikálást saját kezűleg végezték, bár utóbbit másképpen nehéz is lett volna. Sokan megjelentünk már itt is, azonban a messzebbi vidéki városban lakóknak a turné jelenti az igazi örömöt, mivel a srácok ezalatt is minden helyszínen dedikálnak és nyitottak bármely kérdésre és véleményre. A lemezt megjelenése óta számos kritika érte a zenei oldalakon, lapokban vagy akár a rajongók felől. Egészen új zenei stílust tártak elénk a jó néhány éve igen bolondosnak megismert banda tagjai, amelyet egyöntetűen a felnőttségüknek tud be mindenki.


Az lemezbemutató turné a premier után rögtön meg is indult, az első állomás március 7-én Debrecenben volt, amelyet majd sorban Miskolc, Győr, Veszprém, Szeged, Budapest, Szolnok, Pécs és Dunaújváros követ. Fővárosunkban a nemrég szervizelésen átesett A38-on április 11-én fogják megünnepelni az érett urak rajongóikkal a nagy mű születését. Annyit elárulhatok, ismét született egy új magyar dal a tíz szerzemény között Tépj függönyt címmel. A többit pedig a koncertre bízom, illetve rátok: tapasztaljátok meg, mit alkottak a metálszíntéren újra a srácok.

Az estnek a fő attrakció előtt két felvezetője is lesz. Ezek közül a Subscribe előtt közvetlenül pengető banda - nem csak itt, de a turné minden állomásán is - az AWS lesz, akiket a Subi már nem most karol fel először. A jóval fiatalabb öttagú budakeszi fiúzenekar 2006 óta van jelen a magyar metálzenében. 5 évesen a zenekar már az MTV Brand New című műsorának győztes zenekara lett; s számos szomszédos országban, Angliában, illetve hazai fesztiválon megfordult. A Subival pedig ez alkalommal az a párhuzam fűzi őket össze leginkább, miszerint itt is új album, az Égésföld debütál. Az album nyitódalához - ami nemmás, mint a Nem fáj című nóta - már a videóklip is elkészült, így a hazai zenecsatornák sem restek hirdetni a fiatal fiúk tehetségét, ezt pedig okkal teszik. Ha rájuk is kíváncsiak vagytok, gyertek időben, le ne maradjatok!

Az elsőként színpadra lépő szintén öttagú fiúcsapat az AWS-nél is 3 évvel fiatalabb Eye for I zenekar lesz, akiknél az élet kissé viharos, már több tagcserén estek túl, de ez sem tántorította meg őket a sikerben. Első fellépésük 3 évvel ezelőtt volt, majd később többek között például a Blind Myself oldalán is felléptek szintén a hajón Legutóbbi lemezük a tavalyi év októberében jelent meg. A metalcore dallamokat fületekre bocsátó banda is zúzós élményt nyújthat és gondoljatok bele, pár év múlva talán pont ők szeretnének a Subi nyomdokaiba lépni! Gyertek és hallgassátok meg őket is!

Jegyárak:
elővételben április 10-ig: 1900 Ft (itt: A38)
helyszínen: 2400 Ft

EVENT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések