MADNESS:THE FIRST CHAPTER w/ MIGHTYFOOLS // 2014.04.04 // REMIX


Nem elég a nyáriasan jó idő, újabb party-sorozat indulása borzolja a kedélyeinket április elején, kedvenc Budapestünkön ezúttal Madness néven!



Első bulijuk az Eiffel téren található Remix-ben lesz, remek centrális helyszínen, mely már sokszor bizonyította, hogy érdemes a budapesti szórakozni vágyók szeretetére.

A Madness-nél a srácok All-in el kezdenek, nem kisebb névvel készülnek az eseményre, mint a holland MIGHTYFOOLS!

A 2008 óta tevékenykedő holland dj-duo hamar felkeltette a szakma legnagyobb neveinek a figyelmét, számos beatport top 10 es listán helyet kapó megjelenéssel a hátuk mögött, mára már tapasztalt több hatalmas turnét megjárt tehetségekként tartják őket számon.

Egyik legújabb számukat a Revealed Recordings gondozásában megjelent 'Footrocker'-t a világ első számú DJ-je, Hardwell prezentálta a tavalyi Ultra Music Festivalon, nem is csoda, hogy hamar a toplisták élére került a dal.


Hazai oldalról is erős lesz a lineup, érkezik a DROP THE CHEESE, akik az igazi külföldi fesztiválok hangzásvilágát képviselik. Bejárták a magyar fesztiválokat, megfordultak külföldön és az egyetemi buliknak is elengedhetetlen fellépői.

Továbbá Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő DJ/Producer tehetsége, JAURI aki hétről hétre, minden vasárnap elhozza Nektek a MADNESS-t mixeivel. Naprakész hangzásvilágára, ütős átdolgozásaira és pörgős szettjeire rengeteg hazai klub közönsége őrült már meg.

Sima jegy, Elővételben: 1500 Ft (Helyszínen 2000HUF)
VIP jegy, Elővételben: 3000 Ft (VIP Helyszínen 4000HUF)

event

Nyerj jegyet velünk! Részletek: ITT

Ott találkozunk!

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések