Deepfields Special #2: Polarize // MüSzi // Márc. 15


Ismét DEEPFIELDS, de most nagyon szpesöl köntösben tárja majd a mélyhullámokat a nagyérdemű elé, ugyanis erre a különleges alkalomra nem mást, mint Polarize-t hívták vendégül, hogy egy exkluzív négy órás szettel őrjítse meg a hallgatóközönséget.


Az itthon és nemzetközileg is elismert dj és producer hamar kinőtte magát a hazai klubok világából és egyre letisztultabb stílussal hódított a külföldi klubokban, például két évig volt rezidens dj a neves romániai Midi Club-ban. Ezt követően pedig létrehozta az All In Records kiadót - mely mára már kizárólag csak bakelitlemezekkel dolgozik, ezzel növelve a kiadó presztízsét -, illetve az All In Showcase estek keretein belül szórakoztatja a hallgatóközönséget. Neves Dj-kkel zenélt együtt, mint például Raresh, Cassy, Rhadoo, Loco Dice. Rendkívüli kifinomultság jellemzi, amolyan szabad és folyamatosan fejlődő zenei érzékkel rendelkezik, igazából  kár tovább csépelni a szót, gyere és győződj meg róla élőben.

A szokásos úsztatás várható, a SzobaStúdiós srácok közül pedig Delay, illetve Li&Baco fogja a hangulatot növelni. Semmiképpen se hagyják ki a deep techno/house szerelmesi, mert garantált a tökéletes hangulat és közösség, illetve a lüktető ütemek áradata.


Line up:

Li&Baco

Delay

Polarize

Visual: Szobafény
SoundSystem: Martin Audio

Időpont: 2014. március 15.
Helyszín: MüSzi
Belépő: 300/500 HUF


gabrielle

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések