Zenészek a pult mögött // Robot // febr.12.


Gondoltatok már arra, milyen lenne, ha egyszer valami csoda folytán egy ismerős arc szolgálna ki a pultnál, és ez ráadásul egy volna a kedvenc zenészeitek közül? Egyből feldobná ez az apró szerepcsere az unalmas sörkikérést. Ha pedig esetleg ez rég titkolt vágyatok, most valóra válik, hiszen a ROBOT szerint ez annyira remek ötlet, hogy programot kreált belőle!



Robot Csapolás VI. néven hirdeti fenomenális kezdeményezésű programját a VI. kerületi kocsma, a számok bűvös egyezésének poénjával. A remekbe szabott ötlet a tavalyi év végén született meg a szervezők fejében, majd az első sztárok általi csapolást 2013. dec. 4-én rendezték meg, ahol Papp Szabi és Pulius Tibi, a Supernem fenegyerekei ügyeskedtek a pult mögött. Őket követően a Hősök következett Ecküvel az élen, majd a Leander Rising tagjai cserélték le hangszereiket és magasztos dallamaikat egy este idejére. A sikeres bulik folytatódtak, negyedik alkalommal a Turbo frontembere, Tanka Balázs sörcsapolt; ezt követően az ötödik ilyen estén ismét a Supernem jóképű srácai álltak pultosnak. Talán pályát váltanak Szabiék?!

Most pedig, hogy elérkeztünk a hatodik alkalomhoz, a Subscribe két jóembere - a mindig szellemes és virgonc, énekesszájú Csongor Bálint; illetve a subscribe-dobok mestere, Rékasi Attila - fogja poharaitokat finom, habzó sörrel feltölteni. Valószínűleg őket is meghívhatjátok egy körre, akkor maguknak is töltenek, de azért vigyázzatok rájuk, mert így könnyen illuminálttá és csapolásképtelenné válhatnak kedvenceink. A hangfalakból valószínűleg stílusosan és odaillően az ő muzsikájukat hallgathatjátok majd, s ha szerencsétek lesz, talán új - Gazing címre hallgató - nótájukat is leadják.



A Robot egyébként egészen új hely a belvárosban - a Zichy Jenő utca 4 alatt -, hiszen hivatalosan 2013. szeptemberében nyitották meg kapuikat. Az említett decemberi kezdeményezés óta pedig bevett szokás lett a szerdai zenészek általi sörcsapolás, amiből jól látszik, hogy a közönség kedvence is. Bár kinek is ne tetszene, hogy kedvenc hazai gitárosaival közvetlen, laza beszélgetésbe elegyedhet, sőt még ki is szolgálják őt egy kis sörrel. Ha megjött a kedvetek, ott a helyetek!


EVENT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések