RITMIKUS EST BÁNKITÓ SPEC w. FIXI 4 és vendégeik: FL // BANKOS

Bánkitó Fesztivál februárban? Még ha fizikailag lehetetlen is a tóparton mulatozni, szombaton azért egy nyáridéző ízelítő szeletkét kaphatunk belőle a Kuplungban.




" Megállíthatatlanul közeledik a tavasz, de azért gondoltuk, rásegítünk egy kicsit! Elzavarjuk a telet, mégpedig úgy, hogy felidézzük a nyár legszebb pillanatait: például amikor fürdőruciban bámulunk fel a gyönyörű kék égre, lábunkat a Bánki-tóba lógatva. Ezt persze egész nyáron megtehetjük, de a legfrankóbb mégiscsak akkor, amikor körbevesz minket a Bánkitó Fesztivál. De ez nemcsak a múltnak, hanem a jövőnek a megidézése is, hisz ahogyan eddig minden évben, idén is rengeteg programmal jelentkezik majd az S*
10 kiadó a fesztiválon, ebből szeretnénk egy kis ízelítőt adni február 22-én a Kuplungban.
Az estét VANIS nyitja, aki finom, jazzes, hip-hop beatjeit manapság egy kis chicagoi tánczenével üti fel, mindezt a saját hangzásvilágával vegyítve. Természetesen élőben tárja elénk legújabb szerzeményeit, aztán a samplereket gityóra cseréli, és szép lassan átcsorgunk a FIXI 4 őrületes farsangi showjába...
Őrületes lesz bizony, mert az alapgárdát ezúttal a hazai hip-hop olyan kiválóságai fogják kiegészíteni, mint BANKOS - aki gőzerővel dolgozik legújabb albumán, és nemrégiben egy elég durva videóval ajándékozott meg minket - és a füstös labiból előmászó ZSOLA és FAKT, azaz a FAKTOR LABOR. Ígyhát a "Felicita" vagy a "Jazzelünk a betonon" mellett olyan slágerek is felcsendülnek majd, mint az "ABC", vagy a "Mindenki magának"!

A koncert után “indulhat a banzáj” Faz és mr.Mstrs kiszámíthatatlan DJ-szettje a tánc jegyében, ahogy azt a tóparton már megszokhattuk - kivéve, hogy itt bármikor becsatlakozhat Dizko Stu, Kreol vagy Vanis. "


Időpont: 2014. február 22. szombat 21h
Helyszín: Kuplung (BUDAPEST KIRÁLY 46)
Behopp: 800 HUF

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések