Famous pres.:FEDDE LE GRAND@Club PLAY - Március 7.Péntek

A Famous Management jó szokásához híven ismét egy világsztárral lepi meg a Club Play közönségét, március 7.-én érkezik a világhírű FEDDE LE GRAND!



A holland származású DJ 2006-ban robbant be a köztudatba, ekkor jelent meg ugyanis a mára szinte mindenki által ismert 'Put your hands up for Detroit' című száma!



Hamar kiderült, hogy nem csak egy trükk van a tarsolyában, sorra jöttek olyan toplistás zenéi, mint:Sparks, Autosave, Metrum, Control Room vagy a Coldplay ikonikus Paradise című művének remixe. 2009-ben debütáló első albuma az „Output”, több mint 64 országban jelent meg, 2011-ig pedig több mint 5 száma érte el a beatport top 100-as listájának megtisztelő első helyét.

Fedde Le Grand kiadójánál, a Flamingo-nál fedeztek fel több mára szintén világhírűvé vált DJ-t, többek között Nicky Romero-t, Deniz Koyu-t valamint Danny Avila-t!

Ha éppen nem a studioban készíti legújabb slágerét, Fedde Le Grand a világ legnagyobb fesztiváljain lép fel, hatalmas tömegek előtt, ám saját bevallása szerint még mindig a kisebb klub bulik a kedvencei, tűkön ülve várjuk, hogy ezt bebizonyítsa a Play-ben!


Valamint fellép még a Club Play rezidens, ifjú titán Dave Martin, akinek a napokban jelent meg Nicky Romero kiadójánál, a Protocol Recordingsnál a Howl at the Moon című mesterműve, mindenképpen hallgassatok bele! Az i-re Julia Carpenter teszi fel a pontot, hiszen ő is egy remek szettel készül számunkra! Ott találkozunk!



Belépőjegy elővételben:
I.kontingens 2990 Ft – ELFOGYOTT / SOLD OUT!
II.kontingens 3990 Ft
III.kontingens és a helyszínen: 4990 Ft
VIP: 7990 Ft


EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések