Első Music Killers Kandúr Party // Cinema Hall febr 14.


Bigroom-House őrültek, figyelem! Újabb hatalmas buli van készülőben, ezúttal a Cinema Hall falait rengetjük meg a Music Killers első buliján! Nem más érkezik, mint a német származású TUJAMO!



A 2005 óta tevékenykedő DJ már 18 évesen megnyert egy versenyt, melyet Németország egyik leghíresebb klubjában tartottak (Club Index – Schuttorf), ahol később rezidensként dolgozott. Az internacionális szcénában is sikereket elérő Matthias olyan előadóknak készített remixeket, mint: Bob Sinclair, Wynter Gordon, DubVision vagy Laserkraft3D. A világ leghíresebb DJ-i játsszák zenéit, Tujamo pedig számos sikeres turnén van túl.

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian hallottátok már egyik legnagyobb slágerét, a „WHO” c számát, bárhol képes felrázni a bulit!

who:


Legújabb száma pedig Steve Aoki-val és Chris Lake-el a Boneless! Óriási menetelős zene, kicsit a Who-ra hajaz, de mindenképpen érdemes meghallgatni!

Boneless:



LINEUP:
Red Room: Tujamo, Cooky, Antonyo, No!End
Green Room: Newl Lauer b2b Belocca, Kühl
Blue Room: Revolution, Zoohacker

Jegyinformáció:

Kedvezményes 2895 Ft-os jegyek a korábban érkezőknek, a rendezvény napján 21:00 - 23:00-ig vásárolhatóak a Cinema Hall bejáratánál.

23:00-tól helyszíni jegy vásárolható 3500 Ft-ért.

EVENT


EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések