DOPE D.O.D. // Corvintető febr 13. // Beszámoló


Végre eljött a várva-várt nap rengeteg hip-hop rajongó számára, a DOPE DOD brutális zenével mosta le a Corvintető közönségét a föld színéről, a résztvevők legnagyobb örömére!



A hatalmas sorokat elkerülni vágyóan, szokatlanul korán, 20:00-tól indult el a beengedés, valamint a fent zajló élet. Mindez a headliner a megszokottnál jóval korábban való kezdésének volt betudható, hiszen a Dope DOD csapat már 22:30 tól mikrofont ragadott!

Régen volt ekkora tömeg a Corvintető falai közt, talán még a nagy sikerű 'The Advent' szinte telt-házas techno buliján sem láttam ennyi embert.

A Dope DOD-s srácok egyesével, maszkban, kendőkben jöttek fel a színpadra, mindegyiküket külön-külön is hatalmas ováció fogadta, ám mikor végre mindhárman bekapcsolódtak a kezdőszám ütemeire, szinte leszakadt a negyedik emelet!

Lejátszották a Roach albumról a kötelező számaikat, mint a Rocket vagy a Butterfly effect. A tömeg őrjöngött, hatalmas mosh-pit-ek alakultak ki, a biztonsági őrök fejcsóválva figyelték csak az eseményeket, semmiképpen nem tudtak a tömeg miatt a rendbontók közelébe férkőzni.



A Dope DOD csapat igazán tudta, hogy kell a hangulatot fokozni, volt minden, mi szem s szájnak ingere: pólóbedobálás, vodkalocsolás, valamint mindhárom tag végig nagyon közvetlenül bánt a közönséggel, pacsiztak velük, bevonták őket is amennyire csak lehetett a buliba.
Mindenki remekül érezte magát, egy elégedetlen arcot nem láttam az este folyamán.



Hazánk fiai is kitettek magukért, Wondawulf valamint Jumodaddy közreműködésével senkinek sem maradt ki az elvárt csütörtöki trap illetve dubstep mennyisége.

Boldog első születésnapot UVCT, még sok ilyen bulit a jövőben!

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések