Tom Lumen // Fészek Művészklub // febr 1.


valami kulturálisra, szépre és viccesre vágynátok esti kikapcsolódásként így a 2014-es év első hónapja után – tehát az ünnepi pihenést pontosan egy hónapnyi munkával/vizsgázással elhagyva –, akkor jobbat nem is ajánlhatnék Nektek erre a szombat estére, mint Tom Lument, aki precíz gitárpengetésével biztos elvarázsol Titeket.



Ezt saját példám által biztosíthatom, hiszen én is csak ámultam, amikor az úriember első koncertjén részt vettem, milyen hihetetlenül jó. Tényleg egy gitárvirtuózzal állunk szemben! Tavaly már olvashattatok róla a blogon a szintén általam írt cikk révén, de aki lemaradt volna róla, annak írok pár sort a fiatalemberről. [illetve a kereső is segíthetnek az érdeklődőbbeknek]

Miskolci származású úriemberről van szó, aki jó hangulatú koncertjein igyekszik bevonni a közönséget a muzsikálásba egy kis éneklés vagy taps által és minden arcra mosolyt és jó kedvet varázsol, s ezt már jó ideje műveli. Legutóbb ’Seven Breaths’ c. lemeze után most a készülő album új szerzeményei közül is biztosan elcsíphettek egyet-egyet a közelgő koncerten. Akusztikus estjein nem csak saját dalait, hanem sok bravúros feldolgozást is hallhattok a klasszikusoktól, mint pl. a Beatles vagy a Queen, ám a Kis kece lányom is el szokott hangozni, tehát stílusgazdag estére számíthattok.

A mostani egyébként az év első koncertje lesz Tom számára, amivel egyenesen fővárosunkat tisztelte meg. Tehát ne feledjétek, aki szereti a gitárzenét, annak jelenés február 1-jén este 8-9-kor a Kertész utca 36-ban!
Belépő: 900 Ft
Koncertkezdés: 21:00 [20:00-tól kötetlen beszélgetés]
EVENT
Érdeklődőknek:
http://tomlumen.com/
https://www.facebook.com/tomlumen

Solymosi Emőke

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések