Stagediving Fesztivál // Dürer Kert // jan 10.

Elstartolt az év, így ideje valami nagyszabású munkába/programba fogni és felrázni magunkat az ünnepi kényelemből: ezt a zenészek is így gondolják. Az immáron hagyománnyá vált Düreres buli, ami a főváros kiemelkedően hosszú eseménysorozatainak sorát gazdagítja, 11. alkalommal kerül megrendezésre az év második péntekén, a már megszokott január eleji időpontjában.


A mini fesztiválnak természetesen a nagy- és a kisterem egyaránt helyet ad majd, hiszen mint minden alkalommal, több – esetünkben 6 – fellépős estére számíthatunk. Eredetileg a program célkitűzése egy igazán metálos hangulatú gitármorajlással teli buli létrehozása volt. Aki pedig már részt vett az előző tíz valamelyikén, tanúsíthatja ennek sikerességét személyesen is; aki nem, az most saját élményeinek tárházát gazdagíthatja, amennyiben fémzene-kedvelő.

A buli többek között két nagy név lemezbemutatóit is magába foglalja, így a Watch My Dying és a Cadaveres rajongói várva várt estéjé is lesz ez. Másik nagy megemlítendő esemény pedig az Insane 15. szülinapja, amely különlegességeképp a bőgők mögött fel fog tűnni a Depresszió egyik jóembere, Kovács Zoli is. Érdemes lesz tehát eljönni. Az előzőek mellett pedig fellépnek még a következők: Begotten Silence, Don Gatto, Diatribe, Éjfél, Visioned Frailty, Killing Age, Scerra, Samas és az MWS. A pontosabb időintervallumokra lebontott programot alul találjátok!

Habár a fesztivál neve egy csalogató felhívás a mókázásra, vigyázzatok egymásra és érezzétek jól magatokat!

Jegyárak:
elővételben jan. 10. 19:00-ig: 1200 Ft
a helyszínen jan. 10. 19:00 után: 1500 Ft

Kapunyitás: 18:30
Korhatár: 16+

Solymosi Emőke

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések