MUTE vol. 3. // Corvintető jan 11.

Épphogy kiléptünk a 2013-as évből, a MUTE máris prezentálja számunkra, hogy miért lesz érdemes túlélni a másnaposságot, ami most gyötör mindenkit!


A helyszín ezúttal is, mint a szeptemberi teltházas bulin, valamint a pár hete levezényelt második felvonás során szintén a Corvintető!
A 2014. január 11.-én megrendezésre kerülő buli koncepciója nem változott, ismét olyan DJ-ket hoznak el számunkra, akik egy része hazánkban is ismert, míg a többiek itthon kevésbé befutottak, ám Hollandiában és más országokban több tíz- és százezres közönség előtt lépnek fel rendszeresen (Time Warp, Edit Festival vagy a méltán híres Awakenings)!

Nézzük, kikkel készülnek a MUTE-os srácok:

BRIAN SANHAJI (GER)
Első megjelenése, a ’Relic’ 2000-re datálható, mely a ’Triebtäter’ kiadó gondozásaiban jelent meg. Következő lépésként Brian megalakította saját kiadóját, az ’Enable Recordings”-ot, ahol olyan mára már világhírűvé vált előadók művei jelennek meg, mint The Advent vagy Andre Walter.
Egyre több és több kiadónál jelentek meg Brian zenéi, melyekben „Cess”-el kollaborál, ám az átütő sikert mégis egyedül írt, saját számai hozták meg neki.    
2005-ben már a „Detroit Electronic Music Festival”-on, valamint Ibizában a „Spinclub”-ban lépett fel.
A sokak által várt első stúdió albuma 2008-ban készült el, a ’Stereotype’ a kedvenc kiadójánál a CLR-nél jelent meg.

A-BROTHERS (AUT)
A dinamikus osztrák duó arról ismert, hogy lélegzetelállító élő szettjeik során 4 cd lejátszóval és két mixerrel táncoltatják meg a közönséget. A páros körbejárta már szinte az egész világot, műveik olyan kiadóknál jelennek meg sorra, mint a Driving Forces, Mastertraxx vagy a saját kiadójuk a Hybrid Confusion.

SIMO LORENZ (GER)   
A stuttgarti fiatalember első nagyobb bulijára 2008-ban került sor, majd 2009-ben a Club Toy rezidense lett. Igazi erőssége a maratoni szettekben rejlik, akár 8(!) vagy több órán keresztül is játszik.
Olyan fesztiválokon bizonyította már rátermettségét, mint a Day&Night vagy a SEMF and Unite.

A lineup része még:
- SEBASTIAN HAWKES (NED)
- Dr ZOIDBERG (HUN)
Valamint a kisteremben: Flash-X, R.Cooper és nem utolsó sorban Feel

UTÓLAGOS KÖZLEMÉNY:
"Ha nem lenne elég 5 nemzetközileg is elismert DJ egy este alatt, akkor lenne egy meglepetésünk számotokra!BŐVÜL A LINE UP!!! Ki ő?!
<<< SUTTER CANE >>>
Ausztria egyik vezető techno dj-je jön el hozzánk, és játszik egyórás exklúzív szettet!"


JEGYELŐVÉTEL

December 1-jétől a Corvintető (official)-n:
- Szerda, csütörtök, péntek, szombat 22:00 - 06:00 között a bejáratnál, a kasszában is.
- Jegyár: 3000 Huf
- Helyszínen: 3500 Huf
valamint Nyereményjáték a MUTE eseménynél és Nálunk is! (Részletek később, kísérjétek figyelemmel az oldalunk: https://www.facebook.com/budapestnight) KÉPMEGOSZTÓS NYEREMÉNYJÁTÉK!!!
Corvintető (Blaha Lujza tér 1.)
Korhatár: 18+

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések