CAMO & KROOKED Zeitgeist LP launch party // beszámoló


Camo&Krooked ismét jött, látott és győzött, újabb 10/10-es este a Bladerunnaz jóvoltából!


Éjféltájban értem a Dürlin falai közé, ahol IAN Autorun és Markov már nagyban tettek azért, hogy felmelegítsék a kinti hűvösből beérkezőket. Akkora sikerrel, hogy bármelyik másik estén simán headliner színvonalat képviseltek a srácok, akkora bulit csináltak!

Egy óra tájban viszont egy rövid időre ott kellett hagynom a nagytermet, mivel lehetőségem adódott egy meet&greet-re Camo&Krooked-ékkal! (Köszi BLZ!)

A srácokat a gratulációkon kívül (Bungle és Ayah Marar – The Siren remixük simán Grammy-t érdemelt volna) a jövőről, az idei évükről kérdezgettem, iszonyú sok idejük a turnékra fog rámenni (Észak-Amerika, következő hónaptól), de új megjelenésekre is számíthatunk tőlük! Megígértették velem, hogy nem publikálom a részleteket. Ám annyit elárulhatok, hogy idén is érdemes lesz figyelni az osztrák duót, hatalmas dolgok vannak készülőben!

Fél kettőtől pedig ismét bizonyosságot nyert, hogy a Camo&Krooked nem csak az egyik legtehetségesebb drum’n’bass producer duó, hanem DJ-ként is remekül helytállnak!

A géppuskanyelvű MC Daxta-val kiegészülve az osztrák fiúk hatalmasat alkottak. Mesterien keverték a legújabb albumuk, a Zeitgeist liquidesebb, lágyabb dallamait a régebbi, jump up-ra hajazó, ugrálós, vadulós zenéikkel! Valamint a legnagyobb klasszikusaikat sem hagyhatták ki abban a bő másfél órában, amiben elvarázsolták a Dürlin teltházas közönségét.

Helyszíni video:



Fourward követte őket, aki egy elképesztően kemény neuro szettel borzolta a kedélyeket egészen fél ötig! Az egész este egyik legjobb pillanata volt, mikor leadták az egyik legújabb EP-jükről az On a Knife Edge című számukat!

Az estét Jade és Mindscape zárta, a tőlük megszokott profizmussal büntették a későig maradókat, külön köszönet a Hamilton számokért!

Köszönjük az újabb felejthetetlen bulit, big ups Bladerunnaz!


EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések