PUSHKAREV // A38 - DEC 21 // BESZÁMOLÓ


Vasárnap reggelre mindenki megőrült. Legalábbis a hajón. Pushkarev ismét odatette magát százszázalékosan, úgy, ahogyan azt kellett és várható volt. A deep techno szerelmesei egy katartikus éjszakában vehettek részt.


Bár a pontosan érkezők ráfaragtak, mert a hivatalosan 23h-ra kiírt kezdés megcsúszott egy órácskával, és egészen 0h-ig kint kellett fagyoskodniuk a híd előtt, ahol a kevésbé udvarias/kedves biztonsági tartotta a „kapukat”. Persze a rafináltabbak becselezték magukat egy „pisilnem kell” kérleléssel, így a melegben várakozhattak egészen éjfélig, amikor is végre elkezdődött a karszalagok feltétele, és indulhatott a buli.

Isu kezdett a warm-up szettjével, amivel kellemesen ráhangolódhattunk a csodaprodukcióra. Pushkarev 1h körül lépett a pult mögé, megszólaltatta sejtelmes ütemeit, és a fények játékával szép lassan belevesztünk az egészbe. Annyira kifinomult volt, és annyira profi, hogy az teljességgel leírhatatlan. Ezt mi sem bizonyította jobban, mint a hatalmas tömeg és elismerés. Szép finoman indított, szinte észrevétlenül váltott, fokozta, levette, ráadta, csavarta, egyszerűen szó szerint megőrjítette a hallgatóközönséget. A közel reggelig tartó szettet tökéletes kifinomultsággal és profizmussal vitte végig, sehol sem vált unalmassá. Talán kijelenthetem, hogy a deep szcéna egyik legkiemelkedőbb Dj-je. Sőt! Nem csak a technikája miatt, de azért ilyen hosszú szettet, ilyen tökéletesen nem sokan hoznak össze. Végtére is, i m á d t u k !!

Nagyon várjuk újra, bízván, hogy mielőbb eljön az a bizonyos legközelebb. 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések