Bladerunnaz NYE // Black Sun Empire, John B // Dürlin 13.dec.31.

Ha idén kicsit másra vágytok szilveszterkor, mint a szokásos házibuli a haverokkal, akkor jó helyen keresgéltek! Igen, jól olvassátok, hazánk nagyjain kívül BLACK SUN EMPIRE és John B a Dürlinben! Majd ők gondoskodnak róla, hogy az idei szilveszteretek mindenképpen felejthetetlen legyen!


BLACK SUN EMPIRE

A millennium óta tevékenykedő holland formáció az utóbbi években számos megjelenéssel vette le a lábáról az egész drum’n’bass szcénát. Két albumukat emelném ki a sorból, buli előtt mindenképpen hallgassatok bele: From the Shadows és a legújabb Variatons on Black.

Harmadik LP-jükhöz pedig olyan nagy nevek működtek közre, mint: Noisia, Audio, Chris SU, Jade, State of Mind, D.Kay valamint Optiv.

Azóta a Black Sun Empire körbeturnézta a világot, számos legendás fellépés van már a hátuk mögött, ám az újévet nem pihenve egy Las Vegas-i penthouse-ban töltik, hanem nekünk zenélve egy hatalmasat!



JOHN B

Az extravagáns John B-vel Szigeten találkoztam 2012-ben legutóbb, ott egy igazi energiabombával ért fel a szettje! Végre újra hallhatjuk élőben a Brit szupersztárt!

Sokan a 80-as évekre hajazó öltözködési stílusáról, sokan extrém hajáról ismerik John-t, ám mint legtöbbször, az igazi értékei a felszín alatt rejlenek.

Saját stílust fejlesztett ki a drum’n’bass-en belül, szettjeiben pedig nincsenek kötöttségek, ne lepődjetek meg, ha punk rock- számokat csempész a tört ütemek közé.



Jegyárak:
Kedvezményes elővétel: 3000 HUF (BP Shop Árkád, Westend, Wesselényi)

Lineup:
Black Sun Empire (BSE Rec - NL)
John B (Beta - UK)
Chris.SU / Jade / Mindscape / IAN Autorun / Markov / Statik / Mastif / Mentalien / DJ Ren

A 2 bulira szóló kombinált jegy 5.500 forintért kapható a BP Shop Westendben
- Bladerunnaz NYE: Black Sun Empire & John B @ Dürlin 13.dec.31.
- CAMO & KROOKED lemezbemutató @ Dürlin 2014.jan.24.
(A készlet erejéig)
Ott találkozunk!

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések