PUSHKAREV // A38 // DECEMBER 21.


Bár a Duna sajnos nem Moszkva felé folyik, azért egy szeletkét kapunk majd az ottani éjszakai életből, az A38 hajó képzeletben elringat minket arrafelé egy kicsikét. Andrey Pushkarev érkezik hazánkba december 21.-én, hogy a karácsonyi fennforgás előtt partizhassunk még egy nagyot.



De ha lazításra vágysz, akkor is ott a helyed, mert az orosz Dj teljesen ártalmatlanul és finoman löki a hallgatóközönségét az őrület határára, nem véletlenül szeretjük őt nagyon. A kisvárosi (Votkinsk) Pushkarevből hamar lemezlovas lett, már 15 évesen a helyi klubban szórakoztatta az embereket, azonban a hely bezárt, illetve kezdte kinőni ő is az addigi kis világát, így került 2000 körül Moszkvába, ahol az éjszakai élet szerves részévé vált, majd nem csak hazájában, hanem világszerte is nagy hírnévre tett szert.
Hogy mitől olyan különleges? Pushkarev a deep/minimal techno műfajban mélyedt el, de nem akárhogyan, átható, érzékeny hangzások, mély ütemek, egyedi megoldások jellemzik zenei arculatát.  2006-tól a techno-s szubkultúrában ismert deepmix.ru online rádióállomás közvetítette a set-jeit, melyekkel még inkább bekerült a közszférába. Legalább 200 set született tőle ezekben az időkben. Világkörüli turnéra ment, megjárt számos európai országot, mint például Franciaország, Hollandia, Olaszország, Svédország, és persze hazánkat is, illetve kontinensünkön kívül Chile-t, Brazíliát, Kolumbiát és a többit. 2010-től digitális felvételekkel dolgozott, de azóta ismét visszatért a lemezekhez a sokkal inkább minőségi előadás érdekében.  
Visszatérő vendégként tekinthetünk rá, elvileg szeret minket nagyon, úgyhogy biztosan megint valami észveszejtő éjszakát fog szerezni nekünk. Fedélzetre fel!

Helyszín: A38 hajó, Petőfi híd, budai hídfő
Időpont: 2013. december 21. 23h
Beugró: elővétel – 2500, helyszínen – 3000

A38

gabrielle

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések