Black Mamba Pres: PLASTIC // Corvintető dec 7.

Budapesten először, The Advent klub show a felturbózott Corvintetőn!

Aki kicsit is járatos a techno világában, annak nem kell bemutatnom a The Advent-et, akik pedig még nem hallottak erről a csodáról, azok számára röviden összefoglalnám mit is kell tudni róla.


A 90es évek elején két úriember Cisco Ferreira és Collin Mcbean alapította. Ferreira a Jack Trax Kiadónál dolgozott, ahol bepillantást nyerhetett olyan szakmabeliek projektjeibe, mint: Derrick May és Marshall Jefferson.  Első áttörésüket 1994-ben érték el, az Internal Kiadónál, ahol miután leszerződtették őket, 12 EP-t és 3 albumot adtak ki az elkövetkező évek során.

Ferreira igazi úttörőnek számít, 1988-ban adta ki első számát, és már több fellépéssel is büszkélkedhetett, miközben a világon, számos helyen ekkor még nem is hallottak a techno műfajáról.   

Mára a The Advent csak Cisco Ferreira, Mcbean szóló karrierbe fogott. Ferreira viszont semmit nem veszített lendületéből, sőt!

Legutóbbi magyarországi látogatása során Balaton Sound-ot varázsolta el kemény, energikus ütemeivel.


Hazai részről is erős a lineup: - Hot X, aki már számtalanszor bizonyította, hogy miért is nevezik sokan Magyarország első számú techno DJ-jének

Az est hangulatának további fokozásáért SanFranciscoBeat és Gabor Kraft lesz a felelős.

event
Elővételes jegyek, limitált férőhely!
 3.500Ft, online (www.deadcode.hu/ticket) és a budapesti Nyugati téri Fesztivál Pavilonban a készlet erejéig!

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések