OTTO KNOWS // hogy kell bulit csinálni

Rég volt ekkora külföldi progressive/bigroom house név a budapesti klubéjszakában! Otto Knows mára igenis bekerült a szakma „nagy nevei” közé, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy teltházas buli a Play-ben.
play fotók
Ki más lenne képes kemény progressive house segítségével megtölteni klubzenéhez szokott emberekkel egy nívós budai szórakozóhelyet, ha nem ő?

Stílusosan, „Svéd szupersztár DJ/Producer” (Club Play eseményleírás) hoz mérten, több mint 35 percet késett. Lacora, a tapasztalt hazai DJ úgy tudta meghosszabbítani a szettét, hogy se unalmas ne legyen, se túlzottan izgalmas, mert mint warmup DJ, nem lophatta el Otto elől a rivaldafényt.


videó a helyszínről

Otto Knows Arno Cost és Norman Doray Apocalypse című számával nyitott, majd bő két órán keresztül kevert élőben (!) (1:30-3:30)! Ez idő alatt az elmúlt nyarakat idéző, fesztiválhangulat költözött a Play-be. Két órára mindenki a Sziget Arénában érezhette magát.

Nincs Otto Knows szett Million Voices nélkül, most sem maradt el a várva várt szám, hiszen mint általában, most is ezzel zárt.
Az imént említett fesztiválhangulat olyannyira elvarázsolta az embereket, hogy szinte mindenki maradt az estét záró, 5:00 ig tartó, Dave Martin-ra is!

Reméljük, még sok ilyen kaliberű bulira számíthatunk a közeljövőben!

EG

Beszámoló a 2013. október 5-ei Club Play buliról.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések