ONE IN ONE; BUDAPEST - NONSTOP LAKÁSSZÍNHÁZ // PLACCC [szept. 24-27]


Egy holland-olasz szerelmespár // hosszú távkapcsolat // Budapesten összeköltözek. - A két művész arra vállalkozik, hogy egy számukra idegen országban és városban zajló mindennapjaikat, életük eseményeit  egy előadásfolyammá transzformálják, eredmény; a ONE IN ONE: BUDAPEST című különleges színházi produkció, melyet szeptember 24. és 27. között az említett művészek saját otthonukban láthatja a PLACCC Fesztivál közönsége. 


ONE IN ONE: BUDAPEST, Ördög Tamás és Kiss-Végh Emőke ötlete alapján születik meg az őszi PLACCC Fesztiválon. A főszereplő egy valódi szerelmespár, Malu Peeters holland hang designer és David Power olasz színész. A fiatalok Budapestre költözése minden szempontból hatalmas változást hozott számukra. A semmiből kell megszervezniük új életüket, alkalmazkodniuk az új helyzetekhez, beépülni egy idegen közösségbe, munkát és barátokat találni. Malu és David ebben a speciális helyzetben a saját nemzeti identitását keresi, összehasonlítva a magyarokéval, kutatva annak sajátosságait.  Mindennapjaikat és élményeiket folyamatosan dokumentálják az interneten naprakész fotókkal, videókkal és blog bejegyzésekkel. 


A művészpár a PLACCC Fesztiválon arra vállalkozik, hogy a saját életük valós élményeit egy 86 órás előadásfolyammá gyúrják össze, amit az albérletükben láthat a közönség. Malu és David szeptember 24. és 27. között megnyitja a látogatók előtt József Attila utcai otthonát. A közönség ezen a négy napon bármikor, bármennyi ideig vagy akár több alkalommal is bekapcsolódhat az előadásba, annak különböző jeleneteit láthatja. Ehhez csupán rájuk kell csörögni a belépőjegyhez kapott telefonszámon. A látogatóknak alapszintű angol nyelvtudás ajánlott, de a produkció egy része nyelvtudás nélkül is élvezhető.   

A ONE IN ONE: BUDAPEST egyfelől a mai európai társadalmakat foglalkoztató kérdéseket igyekszik feltenni, másfelől arra törekszik, hogy megtalálja a problémafelvetéshez illő színházi formát. A produkció ötlete és munkamódszere fiatal magyar művésztől származik. Kiss-Végh Emőke és Ördög Tamás a Kaposvári Egyetem Művészeti Főiskolai Kar színész szakán diplomázott. Alapítói a Dollár Papa Gyermekei nevű színházi csoportnak, amellyel helyspecifikus és lakásszínházi előadásokat hoznak létre Budapesten és külföldön. 

ONE IN ONE: BUDAPEST 
2013. szeptember 24. [kedd] 8.00 – szeptember 27. [péntek] 22:00

Helyszín: V., József Attila utca – a pontos címért hívja a jegyen feltüntetett telefonszámot
Jegyárak: felnőtt 1500 forint, diák/nyugdíjas 1200 forint
Elővételes jegyárak szeptember 23-ig: felnőtt 1200 forint, diák/nyugdíjas 1000 forint. 

Belépőjegyeket a PLACCC Fesztivál honlapján (www.placcc.hu), az InterTicket hálózatában (www.jegy.hu), valamint elővételben a Trafó pénztárában (1094 Budapest, Liliom u. 41.) lehet váltani. 

Helyszíni jegyvásárlás: Cake Shop (1051 Budapest, József Attila u. 12.), az üzlet nyitvatartási idejében. 


Megjegyzések

  1. gondolom büdöseket finganak, mint bárki más. ilyenért pénzt kérni/adni. eleve az ötlet. menjenek el dolgozni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések