MŰVÉSZI MÁRTÓZÁS A TENGERBEN // ART SCHOOL IN BUDAPEST - Horvátország [SZEPT. 21-29]


Sajátos oktatás, sajátos gondolkodás jellemzi az Art School in Budapest-et. Egy olyan hely, ahol kis csoportokban dolgoznak, barátságos környezetben, Budapest szívében és az órák angolul zajlanak.  Az ASIB kis kortársművészeti iskola EMK (erőszakmentes kommunikáció) alapokon kortárs művészet és a kreativitás fejlesztés kurzusokkal. Rendkívüli módon művésztelep lesz Horvátország egyik gyönyörű szigetén.




A jelentkezők az egyik legfontosabb ASIB kurzus résztvevői lesznek a festő kis szigeten a dalmát tengerparton. A hét folyamán a vizuális kutatás lesz a téma, mikro-makro-táj és a sziget természeti világa. Délelőtt lehetőség lesz 3,5-4 órás rajzolásra, festésre és kreativitás fejlesztésre. Az ebéd utáni szabadidőben lehet úszni, meglátogatni a közeli Trogir és Sibenik városokat vagy dolgozni a saját művészeti projekteden. Esténként a csapat összegyűlik egy közös vacsorára, amit követni fog egy interaktív előadás vagy film a kortárs művészet témájában. Annak érdekében, hogy a személyes figyelem meglegyen minden diák számára, a résztvevők száma min.6 fő max.8 fő.

Szeptember 21-29 között Krapanj szigetén.

Díj: 60.000 Ft (200 EUR), ASIB diákoknak 50.000 Ft (166 EUR)
Szállás és étel: 176 EUR (22 EUR/ nap) (8 éjszaka duplaágyas szobákban, ami tartalmazza a reggelit és az ebédet) a szállásról többet http://www.tanfara.net/index_e.html


Jelentkezési határidő: szeptember 15.

Aki szeretne megismerkedni az Art School in Budapest-tel az jöjjön el a Year Opening Partyra szeptember 12-én este 8 kor.

Bővebb információ és jelentkezés:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések