A HÉTFŐ BŰN // MONDAY SESSION 'FUNKIN' 4 BUDAPEST' special [szept. 2]


Aki a kilencvenes években már érdeklődött a breaktánc iránt, biztosan tudja ki is az a Zulu dj! Akkoriban Magyarország első számú battle dj-je volt, neve ott virított az összes flyeren, de láthattuk felbukkanni a Fila Rap Jammeken is, például Wolfieval (Punnany Massif), az igencsak emlékezetesre sikeredett Disco című dalt előadni, melyet ő maga producerelt. Ezután Németországba költözött, nem adta fel a lemez sikálást, több mixtape-et is megjelentetett az MZEE kiadónál. Innen irány London, ahol a mai napig él és alkot. Kezdetben az Eclectic Breaks Records tagjaként járta a londoni klubbokat, breakversenyeket, miközben gyártotta a forróbbnál forróbb mixtape-eket. 



A 2005-ös, a Fővárosi Nagycirkuszban megrendezett 'Red Bull Floor Masterz' párbajra, már saját kiadású mixekkel érkezett, köztük egy olyannal, amit kizárólag öregsulis magyar cuccokból pakolt össze.



Hétfőn tehát egy igazi oldskool szettet hallhatunk, amitől még az is beadja a helikoptert, akinek ez eddig még eszébe sem jutott. De ha valami biztos, akkor az az, hogy az Urban Dance kiváló táncosai bemutatnak egy-két trükkös mozdulatot.

Ám a vinyl zsonglőrködés itt nem érhet véget! Szamosi és Zotyka, a Tilos rádió üdvöskéi is híresek arról, hogy amerre ők járnak, oda beköltözik a bulihangulat. Ráadásul Szamosi nemsokkal ezután elhagyja az országot, így ezt felfoghatjuk akár búcsúajándékként is.

Faz és mr.Mstrs hozzák a tőlük megszokott színvonalat

Vizuál: Lobot & Ál Tomi

INGYENES! [kolor]

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések