SYSTEM AND FORM // agneskovacs újragombolta! - InterjúA Gombold Újra! Divat a magyar fináléján jártunk, ahol sikerült elkapnunk néhány kérdés erejéig kedvenc hazai kiegészítő-tervezőnket, Kovács Ágit, aki az este folyamán, nem egy, hanem máris két díjat vehetett át! A Black Box Concept Store különdíja mellett, ugyanis Áginak ítélte a zsűri a kiegészítő kategória első helyéjért járó ,,serleget”! A fiatal tervező az utóbbi időben sikert, sikerre halmoz; nem rég az Opel kampány kapcsán találkozhattunk vele, a hétvégén pedig a régió legjobbnak ítélt tervezői között! Kíváncsian várjuk, hogy mi jöhet még ezek után! Egy biztos, sokat fogunk még hallani Ágiról, és nevével fémjelzett márkájáról, az agneskovacs leather design-ról! Jobb, ha mindenki memorizálja Kovács Ági nevét, és a már jól ismert kis ,,a” betűt!Milyen érzés most agneskovacsnak lenni?
agneskovacs-még mindig ugyanaz, aki volt, egy szép elismeréssel. A munkát folytatom, nincs megállás 

Hogyan ünnepelted a sikert?
A hivatalos afterpartyn voltunk, az Ankertben.

Mit gondolsz az Ankert-ben tartott záró buliról?
Nem járok az Ankertbe, zeneileg abszolút nem az én világom, de az este szerencsére a kommunikációról szólt, így nem figyeltünk a zenére.

Melyik a kedvenc szórakozóhelyed?
Nincs kedvenc. Szerintem a szabadtéri bulik a legjobbak, vagy a hajó.

Hol találkozhatunk veled, illetve a munkáiddal a legközelebb?
-A Black Box Concept Store a Londoni Box Parkba költözik 2 hétre, ahová a díjnyertes kollekció darabjai is mennek.SYSTEM & FORM FSHN VIDEO Forrai Brigitta


Fshnvideo: Brigitta Forrai 
Photographer: György Károlyi / Flashback
Models: Nikolett Brigitta Aranyi, Adrienn Kertesi 
Hair: Márk Károlyi 
Make up: Ági PacsutaMegjegyzések

Népszerű bejegyzések