HÉTFŐN IS LEHET BULIZNI! bemutatjuk a Monday Session-t

MONDAY SESSION w. OH NO + ALCHEMIST (GANGRENE - US) NORBA, KILLAKIKITT

2012. február 27.
Akvárium klub

Már többször sikerült megcáfolni a hétfővel kapcsolatos sztereotípiát, miszerint ez egy szürke, depressziós nap volna, tele posztvíkend nyűgökkel és a hétkezdés fáradalmaival, a bulizásra pedig végképp és tökéletesen alkalmatlan.
Február 27-i programunk azonban még egy komolyabb pénteket is lazán überel! A Monday Session vendége lesz ugyanis a Gangrene formáció, vagyis Oh No és Alchemist duója. 


  A hiphop rajongóknak nem hinném, hogy túl sokat kell mesélni erről a két formáról, a többiek viszont jó, ha tudják, hogy Alchemist egy igazi gigaproducer. A kilencvenes években mások mellett a Dilated Peoples, a Cypress Hill és a Mobb Deep számára hegesztett beateket, a kétezres évek eleje óta pedig pláne elmondható, hogy lényegében alig akad szupersztár, akivel ne dolgozott volna. Snoop Dogg, Raekwon, Ghostface Killah, vagy Lil Wayne például hosszan tudna mesélni, milyen egy jó Alchemist alap. Rengeteg futó projektje közül csak egy, hogy jelenleg épp Eminem turné dj-je.
Oh No pedig egy igazi underground legenda. Az éppen mostanában 15. szülinapját ünneplő Stones Throw kiadó egyik emblematikus figurája, így olyanokkal nyomulgatott együtt mint MED, Declaime és persze Madlib, aki nem mellékesen a bátyja. 
Első közös lemezük, a kiváló kritikákat kapott Gutter Water után mostanában jelent meg második, Vodka & Ayahuaska címet viselő lp-jük. Ennek kapcsán járnak Magyarországon, naná, hogy az extraságairól híres Monday Session vendégeiként, ezúttal a nemrégiben nyilt Akvárium klubban. Kőkemény pszichedelikus csatornarapre kell itten számítani, ipari mennyiségű bólogatással és ugrálással. 


Azért a hazai felhozatal sem elhanyagolható! A Gangrene előtt Kool Kasko, a Krime Force One első tisztje gurít egy szettet, rímekkel pedig a Scarcity BP fenegyerekei, vagyis a Killakikitt, és a Hanyag Eleganciájáról híres Norba töltik tele az Akváriumot, a show után pedig a csajszik is megkapják a popórázáshoz valót, a két legkeményebb turntablisttől: Quicktől és Q-Ceetól. 
Belépő: 1500 huf 
Jegyek elővételben, limitált számban kaphatók az Akvárium klubban és az InterTicket irodákban, valamintonline is rendelhetők."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések