Néha egy-egy legenda is megtér szeretett Budapestünk éjszakáját megédesíteni

Ringo Starr and his All Starr Band is coming to Budapest, 28. June 2011, Papp László Budapest Sportaréna

Ringo Starr és az All-Starr Band koncertje


Nyolc éve, 33 évvel a zenekar feloszlása után járt az első Beatle Magyarországon: Paul McCartney 2003. május 15-én adott felejthetetlen koncertet a Budapest Sportarénában. És most egy sosem remélt második meglepetés: Ringo Starr 71 évesen (!) eljön, hogy személyesen elénekelje nekünk a dalt, amire 45 éve várunk: "We all live in yellow submarine..."

Már a facebook-on is van eseménye a bulinak, amit a Napi Beatles nevű rajongói oldal hozott létre. Ha Te is ott leszel jelöld be magad! :)

" A Beatles-ben ő volt a "jópofa", akinek mindig a helyén volt az esze és a humora. Neki köszönhetünk jónéhány mindenki által kedvelt és mind a mai napig el nem feledett dalt, mint a "With A Little Help From My Friends," "Don't Pass Me By," "Octopus' Garden," "Photograph," "It Don't Come Easy," "Back Off Boogaloo," "You're Sixteen (You're Beautiful And You're mine)," "Don't Go Where the Road Don't Go," "The No No Song," vagy a "Never Without You." Minden egyes Beatles-albumon egy számot énekelt, pl. a "Yellow Submarine"-t vagy a "With A Little Help From My Friends," -et, hogy csak a legismertebbeket említsük?A Beatles-hez történő csatlakozása óta úgy tartják számon, mint az egyik legfényesebb csillagot a zene égboltján. Ennek köszönhető, hogy amikor szólókarrierbe kezdett, mint énekes, dalszövegíró illetve dobos, pályájának íve abszolút töretlen maradt. Inspirációt merített a klasszikus blues, a rock 'n' roll, a soul világából és elfoglalta előkelő helyét a modern zene világában.

Starr tényleg nagyon okos és pontosan tudja mit csinál, tudja mi kell a közönségnek és nem esik abba a hibába, hogy amikor a közönség Beatles-dalokat akar tőle hallani, akkor nem adja meg ezt az örömet, de azok is nagyon jól járnak, akik úgy általában szeretik Starr stílusát és zenéjét, mert bőven kapnak belőle ízelítőt. Azaz a művész nagyon intelligensen találja meg az arányokat a Beatles-korszak és az utána következő időszak között.
A csapat tavaly Amerikában turnézott nagyon nagy sikerrel, idén Európában folytatják. A Budapest Sportarénában június 28-án adnak több mint két órás koncertet.
"

forrás: port.hu

 Ringót biztos mindenki szerette és szereti! Ezt nem lehet kihagyni!

  
Jegyek kaphatóak!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések