WORLD IS MINE / Platinum / 2016-12-21 / Headhunterz / Club Play


Újra megnyílt a felnőttek kedvenc játszótere, a Club Play! Számunkra már rettentően hiányzott a budai club, így tűkön ülve várjuk HEADHUNTERZ-t, aki a World is Mine csapat jóvoltából érkezik.


Ki is az a Headhunterz?!

A korszakokon és stílusokon túlmutató ikon, civilben Willem Rebergen, a Hardstyle ikonikus figurájává vált a stílussal való első találkozása, azaz 2003 óta. Ekkor a pletykák szerint véletlenül került el nézőként a Qlimax gigantikus rendezvényére, majd 2004-ben már DJ-ként győzött a Defqon.1 tehetségkutató versenyén.

Innentől töretlenül ívelt felfelé a fiatal holland karrierje. 2008-ra már a stílus legnagyobb fesztiváljainak headlinerei között emlegették, eddigre már a „Headhunterz” név is kialakult: legenda született.

Ebből a korból származnak olyan himnuszok, mint a 'Dragonborn', a 'From Within', a 'Doomed' vagy a 'Reignite'.2013 hozott váltást az életében. Az Ultra Records színeibe szerződve új zenei stílusokban próbálta ki magát. Zsenialitása látszik a tényben, hogy a stílusoktól függetlenített elektronikus zenei világban is mára élő legendaként tartják számon – erre utal az is, hogy a DJ Mag listáján jeleneg a világ 36. (!) legjobb DJ-je a fiatalember.

Napjaink legnagyobb fesztiválhimnuszai Headhunterz-hez köthetőek: 'Kundalini', 'Live Your Life', KSHMR-ral közösen a 'Dhama', R3hab-bel a 'Won’t Stop Rocking', Steve Aoki-val a 'The Power of Now' és még sorolhatnánk...Váltása ellenére a keményebb stílus rajongói a mai napig saját legendájukként tisztelik és a Tomorrowland, Ultra Music Festival szintű fesztiválok nagyszínpadai mellett továbbra is visszajár a HS közönség imádott rendezvényeire fellépni.

2016.12.21-én HEADHUNTERZ brutális energiákat fog lehívni az éterből... A mainstream elektronikus zene világának legerősebb ütemei mellett biztosak vagyunk benne, hogy visszakacsintgat majd a gyökerei felé is...

LINEUP

HEADHUNTERZ
Bárány Attila
Sterbinszky b2b DJM
Strong R.
Purebeat
Szecsei

JEGYEK

 Normál belépő I. kontingens - 2499 HUF.-

SILVER VIP belépő I. kontingens - 3499 HUF.-/Külön sorban történő beléptetés - textil karszalag - külön bárpult - elkülönített VIP rész a fellépők fölött!/

 GOLD VIP belépő - 7999 HUF.-/A SILVER VIP jegy szolgáltatásai mellett belépés a GOLD VIP részlegbe - karnyújtásnyira a fellépők, limitált 40 db jegy!

ONLINE: http://bit.ly/1221_headhunterz_worldismine 

JEGYKIADÓ PONT: OneTicket jegyiroda - 1084 Budapest, Bacsó Béla utca 8.

Nyitvatartás: H-P: 10.00 - 18.00 | Infoline: +36 1 615 000

Ott találkozunk!

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések