Corvin Club x Hi!Fly pres. GUY GERBER & Disqrate pres. LAZARE HOCHE


Május első hétvégéjén sokak nagy favoritja, Guy Gerber érkezik Budapestre a HI!FLY és a Corvin Club közös szervezésében!Hősünk munkásságáról hosszú oldalakat lehetne írni, de pályájának legemlékezetesebb mozzanatai között mégis 4 szerzői albumát (Late Bloomers, Supplement Facts, Who's Stalking Who?, 11 11), saját Supplement Facts Records és RUMORS kiadóját, és a Resident Advisor szavazásán zsinórban háromszor elért top 10-es helyezését tartjuk számon.

Saját szerzeményei közül, a Timing és a Belly Dancing ragadt meg maradéktalanul mindenki fülében. Fellépései sosem tartoznak könnyen feledhető partik közzé, játszott már 12 órát a Burning Man fesztiválon, zárt már évadot az ibizai Pachaban, de tartott már ingyenes tengerparti bulikat is a Rumors kiadó égisze alatt.

Guy Gerber köré ez alkalommal a Hi!Fly szelektorai gyűlnek majd, hogy teljessé és ténylegesen felejthetetlenné tegyék az egészestés zenei utazásunkat! Ha mindez még nem lenne elég egy tökéletes estéhez, tudjuk tovább borzolnia kedélyeket!A Disqrate sorozat Andras Garay és Nigel Sorter vezényletével jószokásukhoz híven egy újabb francia gyöngyszemmel ajándékoz meg minket.

Lazare Hoche a párizsi underground legújabb generációjának kiemelkedő tehetsége. A pimaszul fiatal producer-zseni saját kiadót futtat LHR (Lazare Hoche Records) néven, miközben körbeturnézza a világot.

Emellett a nagyközönség számára bizonyára ismerősen csengő Mandar zenei projekt tagja a holland Malin Génie és a dán dub-mester Samuel André Madsen (S. A. M.) társaságában. Lazare hangzását a mély, feszes, lélekkel teli hipnotikus house futamok és markáns francia romantika jellemzi.

A nagytermes Guy Gerber mellett május 6-án a Corvin Bar-ban lehettek fül és szemtanúi a Disqrate harmadik session-jének Lazare Hoche tisztes vendégszereplésével.

LINE UP  Corvin Club 

Guy Gerber
Yvel & Tristan
James Grow
Dj Sobek

LINE UP  Corvin Bar

Lazare Hoche
Nigel Sorter
Andras Garay

 Super Early Bird // 2.000 HUF (csak online) - SOLD OUT
 Early Bird // 2.500 HUF (csak online) - SOLD OUT
 Első körös elővételben // 3.000 HUF - SOLD OUT
 Második körös elővételben // 3500 HUF - SOLD OUT! 
 Harmadik körös elővételben // 4000 HUF

Online jegyek: http://tixa.hu/guygerber_corvinclub

Személyes jegyvásárlás: Mundum Café (Somogyi Béla utca 1)

Elővételes jegyek személyesen a Mundum Caféban (1085 Budapest, Somogyi Béla utca 1.) válthatók 2016. április 11-től, nyitvatartási időben.

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések