Corvin Club x Hi!Fly pres. GUY GERBER & Disqrate pres. LAZARE HOCHE


Május első hétvégéjén sokak nagy favoritja, Guy Gerber érkezik Budapestre a HI!FLY és a Corvin Club közös szervezésében!



Hősünk munkásságáról hosszú oldalakat lehetne írni, de pályájának legemlékezetesebb mozzanatai között mégis 4 szerzői albumát (Late Bloomers, Supplement Facts, Who's Stalking Who?, 11 11), saját Supplement Facts Records és RUMORS kiadóját, és a Resident Advisor szavazásán zsinórban háromszor elért top 10-es helyezését tartjuk számon.

Saját szerzeményei közül, a Timing és a Belly Dancing ragadt meg maradéktalanul mindenki fülében. Fellépései sosem tartoznak könnyen feledhető partik közzé, játszott már 12 órát a Burning Man fesztiválon, zárt már évadot az ibizai Pachaban, de tartott már ingyenes tengerparti bulikat is a Rumors kiadó égisze alatt.

Guy Gerber köré ez alkalommal a Hi!Fly szelektorai gyűlnek majd, hogy teljessé és ténylegesen felejthetetlenné tegyék az egészestés zenei utazásunkat! Ha mindez még nem lenne elég egy tökéletes estéhez, tudjuk tovább borzolnia kedélyeket!



A Disqrate sorozat Andras Garay és Nigel Sorter vezényletével jószokásukhoz híven egy újabb francia gyöngyszemmel ajándékoz meg minket.

Lazare Hoche a párizsi underground legújabb generációjának kiemelkedő tehetsége. A pimaszul fiatal producer-zseni saját kiadót futtat LHR (Lazare Hoche Records) néven, miközben körbeturnézza a világot.

Emellett a nagyközönség számára bizonyára ismerősen csengő Mandar zenei projekt tagja a holland Malin Génie és a dán dub-mester Samuel André Madsen (S. A. M.) társaságában. Lazare hangzását a mély, feszes, lélekkel teli hipnotikus house futamok és markáns francia romantika jellemzi.

A nagytermes Guy Gerber mellett május 6-án a Corvin Bar-ban lehettek fül és szemtanúi a Disqrate harmadik session-jének Lazare Hoche tisztes vendégszereplésével.

LINE UP  Corvin Club 

Guy Gerber
Yvel & Tristan
James Grow
Dj Sobek

LINE UP  Corvin Bar

Lazare Hoche
Nigel Sorter
Andras Garay

 Super Early Bird // 2.000 HUF (csak online) - SOLD OUT
 Early Bird // 2.500 HUF (csak online) - SOLD OUT
 Első körös elővételben // 3.000 HUF - SOLD OUT
 Második körös elővételben // 3500 HUF - SOLD OUT! 
 Harmadik körös elővételben // 4000 HUF

Online jegyek: http://tixa.hu/guygerber_corvinclub

Személyes jegyvásárlás: Mundum Café (Somogyi Béla utca 1)

Elővételes jegyek személyesen a Mundum Caféban (1085 Budapest, Somogyi Béla utca 1.) válthatók 2016. április 11-től, nyitvatartási időben.

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések