Hauschka ft. Samuli Kosminen (Múm) // 10.08. – Bálna Budapest


Tartsatok velünk egy igazán exkluzív koncertre, majd buliba, melyeket a jól ismert NVC minőség jellemez.



A zongora átalakításával újszerű elektronikus hangzásokkal kísérletező, és nem mellesleg fenomenálisan zongorázó, Hauschka művésznéven ismert német Volker Bertelmann napjaink egyik legeredetibb előadó-zeneszerzője. A kortárs zene és az elektronikus tánczene határterületén alkotó muzsikus budapesti koncertjén egy rendkívül innovatív zenésszel, a Múm együttes finn dobosával, Samuli Kosminennel lép fel. A két művész külön-külön már megfordult hazánkban, azonban együtt, ezen a közös esten debütálnak Budapesten.



A hazai elektronikus zenei színtér egyik kiemelkedő csapata, az immár egy évtizede működő NVC közreműködésével létrejövő esten kerül sor a zongoristaként, producerként és DJ-ként is aktív Andras Toth első első zongorakompozíciókat tartalmazó szerzői lemezének bemutatására.

Az éjszakába az elmúlt évek egyik legtermékenyebb, legdinamikusabban fejlődő zenésze, Iamyank szoló fellépésével fordulunk. A zenei elgondolásait korábban egyszemélyes előadásokban megvalósító Iamyank az utóbbi időben kezdett el érdeklődni a zenekari felállásban rejlő lehetőségek iránt, mellyel a korábbiaknál is több dinamikát és kreativitást visz fel a színpadra, azonban most ismét egyedül veszi át az irányítást az ütemek felett.

Vizuál: Daniel Besnyo

A Selected Sounds-szal közös program.

A koncert ültetett, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Program:

20.00 / Kapunyitás

21.00 / Andras Toth (Akkult) 'Ambiennes' lemezbemutató

22.00 / Hauschka feat. Samuli Kosminen (Múm)

23.00 / iamyank dj set (Selected Sounds)

Jegyár: 3000 HUF

Online jegyvásárlás: http://goo.gl/Dka7IH

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések