Sziget 2015 update #01


Lesz idén is Sziget! Hú, gondolom most senki nem lepődött meg. Na lássuk csak mit tudunk nektek továbbítani a sajtó számára kinált okosságok tárházábol. Nem szeretném a lelkemen viselni, hogy bárki le maradna valamiről, szóval mostantól rendesen beszámolunk.

Azt hiszem azt már mindenki tudja, hogy a Sziget idén is meg fogja rengetni a világunkat. El fogja lepni a varost rengeteg magas, szőke, joképu holland fiú es karcsú derekú francia lány. Remélhetőleg a helyiekkel fognak pározodni es nem egymással. És akkor mindenki boldog. Robbie Williams? Még el? Wouw.

Akkor most csukott szemmel kiválasztok egy fellépőt és bemutatjuk.

KRAFTKLUB <<<

Ez nekem német, amúgy nem is hangzik olyan rosszul. Szeretem a pendülö gitár hangját, mégha a fülem mostanság inkább kicsit elektronikusabb ütemekre van is vájva, nem fog elveszni a ZP-ben töltött kamaszkor.



Jó engem meggyőztek, megnézhetjuk.

Igazábòl szerintem ha érdekel titeket a történetük azt úgyis el tudjátok olvasni a Wikipedian. Lássunk valami érdekességet inkább (miután persze megmutattam nektek a legkiralyabb számukat). Úgy is hívták már őket, hogy a banda "that makes "boys' music for girls.

Hmm, én lány vagyok és tetszik. See you there...


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések