O.M.E.N. / ZARDONIC // @ A38 Hajó / 05.30.


Május 30-án hardcore drum and bass dübörgésbe reng majd bele az A38-as Hajó a venezuelai Zardonic szettje közben. A metal és drum and bass alapok keverésének víziója várhatóan akkora hullámokat kavar majd a Dunán, amit még sohasem láttunk. Az estét tovább döngető magyar előadók közt jelen lesz Jade, Migu és Parano!d.


Zardonic – gonoszan hangzó név, de tagadhatatlanul egy elképesztő producer, akinek küldetése a metal zenei alapok és a táncos drum and bass fúzió létrehozása. A venezuelai DJ más előadókkal összehasonlíthatatlanul tálalja hardcore drum and bass trackjeit. Saját számai Dieselboy Human Imprint és a Skrillex neve alatt futó OWSLA kiadók gondozásában is megjelentek, valamint a Pendulum, John B és a Therapy Sessions alkotógárdája is felfigyelt az egyedülálló előadói stílusra.

Változatos háttere és egyedi alkotói stílusa nagy valószínűséggel a titkos receptje a tökéletes drum and bass hangzásának. Különböző művésznevek alatt készített industrial, ambient és elektronika stílusokban zenéket, így Zardonic egy személyben Intimus Universum, Sol Nocturno és Klipp.



Latin-Amerika legnagyobb dark drum and bass előadónak tartják, akinek a felbukkanása óta az EDM, a metal és a drum and bass olyan keveréke vált legitimmé, amit korábban a szcénában senki nem gondolt volna. Ezzel a merész stílus-összeolvasztással emelte magát a vizionáriusok sorába Zardonic, aki olyan elődóknak készített remixet, mint a Nine Inch Nails, a Berzerker és a Gorgoroth. Legújabb kislemeze, a For Justice EP minden bizonnyal hallható lesz május egyik legmasszívabb party-estéjén.


Jegyár:
Kedvezményes elővétel 2000 HUF


Elővételes helyek 
A38 Hajó (személyesen és online)
BP Shop Westend
BP Shop Árkád
BP Shop Wesselényi

Line up
Zardonic (eONE, Human Imprint, OWSLA - VE)
Jade (Eatbrain)
Migu (Black Hoe)
Parano!d

EVENT

See you There!

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések