BLZ // ZOMBOY / THE PROTOTYPES // Akvárium Klub // NagyHall


Május 8-án Budapesten rég nem látott, brit elektronikus arcokat köszönthetünk az Akvárium klub nagytermében, hála a Bladerunnaz szervezőcsapatnak!



 Ismét különleges lesz a felhozatal:  Zomboy felel a dubstep beatek dübörgésért, a Prototypes pedig olyan drum n & bass szettet fog gurítani, amit még hosszú ideig emlegetni fogunk.

Az estét tovább színesítik olyan hazai produkciók, mint: IAN Autorun, Chris.SU, Raise Spirit, Puppetz, Klay és Adam Ajkay szettje.

A dubstep legújabb hullámát képviselő guilfordi Zomboy minden bizonnyal felrázza még az "élőhalottakat" is a súlyos likvid szubjaival. Május 25-re meghirdetett új - Zomboyhoz méltóan 'Resurrected'-nek elnevezett - lemezét olyannyira titokban tartja, hogy a külön erre készült honlapon hallható track címét sem tudhatják a kíváncsiskodók.


Az albumon az előző Zomboy LP zenéinek remixei kaptak helyet, a készítők Dillon Francis, MUST DIE!, a DC Breaks és a budapesti bulin szintén fellépő The Prototypes. A buli keretében exkluzív belehallgatást nyerhetnek a résztvevők az új anyagba, ami várhatóan felülmúlja eddigi legfelkapottabb kislemezét, a 'Game Time EP'-t is. A brit fenegyerek olyan előadóknak készített már remixeket, mint Fedde Le Grand, DJ Fresh és Flux Pavilion.

Az extra nagy felfordulást The Prototypes új albumának debütálása okozza majdszintén egy tonnányi új zenével érkezik, hiszen City of Gold című új nagylemezének bemutatójára érkezik, ami várhatóan a pénteki bulin tetőzik.

A drum & bass-ben alapnak számító csapat elképesztő minőséget szállít a Viper Recording kiadó égisze alattA Matrix és Futurebound igazgatta Viper kiadónál megjelent album, hasonlóan az eddigi Prototypes zenékhez a dinamikus, könnyen befogadható és a keményebb vonal határmezsgéjén egyensúlyoz, pont úgy, hogy igazán bulis elegyet alkosson. Emlékezzünk, a 'Pale Blue Dot' kislemez a megjelenése után a Beatport dunb listáján több mint egy hónapon keresztül első helyen uralkodott.

Csakúgy, mint korábbi kislemezeik, az új album is olyan arcleszakítós és tombolós album launch partyval kecsegtetnek májusban, amit a 'City Of Gold' előre megjelent három beharangozó trackje csak megerősíteni tud. Ideálisabb nyárindító és sulizáró bulit kívánni sem lehet jobbat... Mi biztosan ott leszünk, gyere Te is!

LINEUP

Chris.SU
Raise Spirit
IAN Autorun
Adam Ajkay
Puppetz
Klay

Jegyár: 
Kedvezményes elővétel 3000 HUF
Elővétel és helyszíni: 3500 HUF

Elővételes helyek:
Bp Shop Árkád
BP Shop Westend
BP Shop Wesselényi
Tickeptortal elárusítóhelyei és online
Akvárium klub és online

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések