BLADERUNNAZ // Wilkinson // Akvárium klub // ápr. 25.


Április 25-én Wilkinson, az angol tehetség visszatér hozzánk az Akvárium klubba, megtöltve a nagytermet a drum’n’bass által keltett mélynyomó-morajlásokkal. A vokális szupportért a szintén brit MC Ad-Apt felel majd, hazánkat pedig Chris.SU, Raise Spirit, IAN Autorun, Mentalien és Markov képviseli.


Az est sztárfellépője, Mark Wilkinson 2010-ben kezdte építeni pályafutását a Hospital Records, majd nem sokkal később a Ram Records kiadóknál. A kezdetben saját szobájában kialakított házi stúdióját hamar kinőtte, miután a legendás Andy C szárnyai alá vette és megjelent debütáló száma, a Moonwalker.  A közönség gyorsan megszerette a slágeres, éneklős számait, amelyek lágy dallamvilága ellenállhatatlanul fülbemászó, de ha kell, robbannak a tánctéren is.

 Néhány évvel és kislemezzel később bezsebelhette a Legjobb Feltörekvő Producer díját a brit Nemzeti Drum’n’Bass Díjátadón 2012-ben, olyan slágerekért, mint a Tonight és a Need To Know. Első albuma, a Lazers Not Included 2013-ban látott napvilágot, ezen található a Half Light, ami a brit slágerlista 25. helyén nyitott, valamint az Afterglow, ami az Egyesült Királyság top 5 dance slágerébe menetelt a maga 300 ezer eladott példányszámával, valamint 20 millió YouTube megtekintésével. Debütáló albuma az idei évben több mint 600 ezer letöltéssel ezüstlemez lett.



Wilkinson jelenleg zenekarral turnézik és a főként Angliára koncentráló körút csaknem minden állomása teltházas.

A tavaly májusi budapesti fellépés frenetikus hangulatát remélhetőleg sikerül idén is megismételni. Erre minden esély megvan, hiszen azóta Wilkinson még több zenéjéből lett sláger, amelyeket rendszeresen játszik a Petőfi rádió is.

LINEUP

Wilkinson (Ram Records - UK)
Mc Ad-Apt (UK)
Chris.SU (FATE Recordigs)
Raise Spirit (Liquicity)
IAN Autorun (Bladerunnaz)
Markov (Different Drum)
Mentalien (Different Drum)

JEGYÁR

elővételes jegy 3.900 HUF, normál jegy 4500 HUF

Elővételi helyek: Akvárium Klub, Bp Shop (Árkád, Westend, Wesselényi utca), Ticketportal

Hungary jegyárusító helyei, online: www.ticketportal.hu, www.akvariumklub.hu

EVENT

Ott találkozunk!

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések