WORLD IS MINE & MADNESS present // FIREBIRD Festival // 04.01.


Április elseje idén nem csak a bolondok, hanem a FIREBIRD Fesztivál napja is lesz, a World is Mine a Madness csapatával karöltve felszítja a lángokat a Petőfi Csarnokban!


HELYSZÍN

Petőfi Csarnok (Zichy Mihály út 14) 

A fesztiválra hangolt Petőfi Csarnokban megannyi felfedeznivaló mellett egy 8 méteres tűzmadár és elképzelhetetlen mennyiségű pirotechnika vár…

FELLÉPŐK

 Jay Hardway  
A 23 éves holland világsztár az utóbbi évek egyik legkiemelkedőbb felfedezettje. Martin Garrix-szel közösen megalkotta a ’WIZARD’ című számát, amit több, mint 100 millióan töltöttek le – és ennél is többen tomboltak már rá. Körberepülte a világ legnagyobb fesztiváljait a 'BOOTCAMP' is, és természetesen a legújabb, DVBBS-szal közös 'VOODOO' is garancia egy igazán tüzes bulira!



Timmy Trumpet  
Egyenesen Ausztráliából repül hozzánk a melbourne bounce fenegyereke, aki ’FREAKS’ című számával szó szerint berobbant a szféra élvonalába! Ezt összességében több, mint 20 millióan látták youtube-n és kizárt, hogy ne tomboltál volna rá már Te is… :) Timmy jellegzetessége trombitája, amit produkciói közben előszeretettel használ a hangulat fokozására. Alig várjuk!


- Bárány Attila
- Dj Metzker Viktória
- Bricklake
- Adam Ajkay
- Jauri
- Daniel
- IMRIK

 JEGYINFÓK 

 EARLY "fire" BIRD: 2490- (első 1000 db - ELFOGYOTT) • 16+
 NORMÁL: 2990- (elővételben), 3490- (helyszínen) • 16+
 V.I.P.: 5990- (CSAK elővételben, LIMITÁLTAN 50 db) • 18+
 BACKSTAGE: 14990- (Írj levelet a FIREBIRD Festival oldalnak további információkért) • 18+

Keressétek a jegyeket a WORLD IS MINE, vagy a MADNESS promótereinél, vagy MINDEN HÉTKÖZNAP 16:00 és 19:00 között a Hauzol Caféban (1073 Budapest, Erzsébet körút 26. - 4-6-os villamos, Wesselényi utcai megálló)!

EVENT

MM

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések