Next Level pres.: HABSTRAKT / AERO CHORD // 12.13. // A38


A Next Level ebben a félévben olyan előadókat látott vendégül Magyarországon elsőként, mint az ausztrál What So Not, a kanadai Snails vagy éppen a brit Laxx. Ezúttal KÉT külföldi fellépővel készülnek a srácok, érkezik a francia Habstrakt, és a görög Aero Chord!


Az est első számú vendége nem igazán szorul arra, hogy részletesen bemutassuk, hiszen a francia származású HABSTRAKT évek óta ott van a legnagyobbak között és csak úgy ontja magából az ízléses, mély basszusú zenéket. Szinte minden elektronikus zenei stílusban kipróbálta már magát, igazi úttörője a szakmának. Korábban őt is elragadta a dubstep láz és már akkor letette névjegyét, manapság viszont trap, glitch hop, house és break zenéket gyárt rendületlenül.

Hangzásvilágára jellemző a példátlan zeneiség és a sötét basszusok keveredése. Nem véletlen az sem, hogy a Borgore által vezetett Buygore kiadó, vagy a Skism által fémjelzett Never Say Die Records is hamar lecsapott rá, de legújabb remixe, amelyet Must Die!-nak készített Skrillex OWSLA label-énél fog megjelenni. Ezt a zenét Diplo BBC-s műsorában elsők között szupportálta még Tchami is!


Másik vendégünk egyenesen Görögországból érkezik Budapestre a Monstercat Records képviseletében. Alex Vlastaras, avagy AERO CHORD egyike a számottevő európai trap producereknek. Himnikus, olykor trance-be hajló hangzások és hihetetlen energia jellemzi a számait. Ennek köszönhető az is, hogy előszeretettel játsszák zenéit a fesztiválokon a legnagyobb nevek is úgy mint Skrillex, Diplo, Tiesto, Flux Pavilion, Dj Snake, Dillon Francis, What So Not, Baauer, RL Grime vagy Bro Safari.


Az est a Next Level állandó fellépői nélkül nem lenne teljes, érkeznek a legfrissebb stílusokban is otthonosan mozgó DUBLIC ikrek, valamint a mindig aktuális és energikus B'ANDRE.

2014. december 13-án tehát HABSTRAKT és AERO CHORD először Magyarországon, az A38 Hajó-n a NEXT LEVEL szervezésében!

LINEUP

HABSTRAKT, AERO CHORD, DUBLIC, B'ANDRE

JEGYEK / TICKETS:

Limitált jegyelővétel: 1500 HUF (€5)

Elővételben és a helyszínen egyaránt: 1800 HUF (€6)

Jegyelővétel 

Édesapa Pub
1051 Budapest, Nádor utca 5.

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések