BLADERUNNAZ: DC BREAKS // AUDIO // Akvárium Klub // 15.01.02.


Idén, a BLADERUNNAZ nyitja az évet, de még hogy! Az legyen az újévi fogadalmaid egyike, hogy nem hagyod ki ezt az estét!


AUDIO (UK)

A hírhedt Therapy Sessions egyik rezidense, a drum'n'bass sötétebb, erőteljesebb vonalát képviseli Audio. Sokadszorra jár hazánkban, zenéjével mindig képes a legvisszahúzódóbb emberekből is az első sorban két kézzel verető partyállatokat csinálni. Legújabb EP-je a Nil By Mouth is tarol a nemzetközi szcénában.


DC BREAKS (UK)

A bristoli duó évek óta készít drum'n'bass himnuszokká váló számokat, nincs olyan bulizó, aki ne hallotta volna a szinte minden buli alapkellékének számító Gambino-t, vagy Swag-et. Pénteken az Akvárium Martin Audio hangrendszerén hallgathatjuk meg milyenek is élőben.

Hazai részről is igen erős lesz a felhozatal, mindenki b2b azaz back to back szettekkel készül, Jade és Chris.SU, IAN Autorun és Markov, illetve Klay b2b Puppetz!

2015. január 2. péntek
Akvárium Klub | Korhatár: 18+

Jegyár: 3000 HUF

Az Akvárium Klub programjaira a helyszíni jegypénztárban és a www.akvariumklub.hu, valamint a www.ticketportal.hu weboldalon válthatsz belépőt.

EVENT

EG


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések