MUTE Feszitvál // 1 éves a MUTE // R33 // 09.06


Első születésnapját ünnepli a MUTE névre keresztelt techno-partysorozat, egy hatalmas, egynapos fesztivállal készülnek a zsúrra, ezúttal 18(!) órán keresztül fognak az egyenes ütemek dübörögni az R33-ban!


Legutóbbi őrületes amszterdami bulijuk után a MUTE  fennállásának első évfordulóját nem mással, mint egy maratoni techno partyval kívánjuk megünnepelni.

A MUTE rendezvények felhozatalának összeállításában mindig a nemzetközi és magyar DJ-k egyensúlyára törekedtünk, ez most sem lesz másképp.

Az eddigi két termes, nyolc órás és nyolc neves line up-ot most kibővítettük 3 teremre, 23 névre és minimum 18 órára (a befejezés időpontja csak rajtatok áll), valamint nem csak a techno, hanem a house, deep/tech-house is hangsúlyos szerepet fog betölteni egész idő alatt.

Az est főszereplője a koszovói származású Vegim, a techno szcéna egy elismert felemelkedő előadója. Saját trackjei és megszámlálhatatlan remixei a legismertebb kiadóknál jelentek meg olyan DJ-k támogatásával, mint Dave Clarke, Laurent Garnier, Chris Liebing és Richie Hawtin. Live performanszai különlegesek a műfajban, kivételes stílusában és hangzásvilágában egyedülálló történeteket mesélnek el.



Tek No Bee stílusát a 80-as, 90-es évek hip hop, soul és funk behatások mixtúrája jellemzi.

Lendületes setjeit előszeretettel emeli magasabb szintekre masszív taktusokkal, szkreccseléssel, vagy akár négy dekkes felállással. Saját lemezkiadója az Európa-szerte ismert Tontek Records.

Bár csak pár éve kezdte pályafutását Tahko, a fiatal tehetség már a kezdetekkor mély benyomást hagyott a holland szcénában. Olyan nevek előtt lépett fel, mint Felix da Housecat, Paul Kalkbrenner vagy Cari Lekebusch.

Dennis Hercules értelmezése a house-ra: erőteljes vezetésű, de mégis funky, tele szellemes csavarral és dallammal. Az amszterdami Panama klub rezidensének zenéi megjelentek szinte az összes európai és amerikai house kiadónál.

Visszatérő vendégünk lesz Sebastian Hawkes (NED), az este acid felelőse Transistor Behavior (NED), Dr. Zoidberg, a januári partyról ismert Flash-X, Feel és Beni Wilde.

További fellépőink Chris Jansen (NED), magyar részről pedig Akoos Veecs, Ages, Nahal, D’Ora, Matthew Bomb, Greg Sol, Gerry Outing, Lacix, Adam Frost, Adam Bleakbass, Luuf és Brick.

Jegyárak:

Pre-sale: 1500 HUF a mutehungary@mail.com email címen keresztül

Helyszínen:

18:00-20:00: 1000 HUF

20:00-05:00: 1800 HUF

05:00-12:00: 1000 HUF

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések