Subscribe // Budapest Park // június 6.


A Budapest Park megkezdte az idei szezont, amely a MüPával szembeni hely történetében a 3. tavasz-nyár. Számos külföldi fellépő szerepelt már náluk a magyar nevek mellett, ami nem meglepő a hely színvonalát tekintve, hiszen rendezett, igényesen és biztonságosan felépített. Mindennek meg van benne a maga kis helye az állandóság miatt, azonban a fesztiválhangulathoz számos tényező adott, még a mosdók is megegyeznek egyes feszteken (pl. VOLT) lévőkkel. A jegyvétel is jól szervezett, elővétel mindig van a szintén fesztivál hangulatú pénztároknál a bejárat előtt. A koncertkezdés náluk pontos.
A Subscribe már többször fellépett itt, telt házat hoztak a Parknak. Miután a kedvenc fővárosban lévő szabadtéri fellépőhelyük, a Zöld Pardon befejezte működését a Goldmann György téren, könnyen lehet, ez lesz új kedvencük, de immár a Barba Negra Track is esélyes. Menjetek és döntsétek el Ti is, melyik miért jó.


Az őket megelőző előzenekar a Dope D.O.D. lesz, akik Hollandiából érkeznek hazánkba a hip-hop dallamaival és stílusával. Igen fiatal csapatot köszönthetünk, hiszen 2011-ben alapultak, így igen jó pályát sejtet, hogy külföldön is koncerteznek már. Persze döntsétek el magatoknak, Ti hogyan látjátok zenei tehetségüket: a YouTube-on eléritek számaikat.
Az est főszerepet betöltő zenekarát talán már nem kell bemutatnom, hiszen a 15 éves pályafutásuk során az utóbbi 4-5 évre tekintve igazán nagy sikerre tettek szert mind a hazai, mind a külföldi közönség előtt, említve itt koncerteket, fesztiválokat, versenyeket és egyéb programokat! Legaktuálisabb fordulat életükben a 4. nagylemez - a This Moment Will Soon Be Gone - megjelenése és az ehhez kapcsolódó TMWSBG lemezbemutató turné. A tavalyi nyár elején íródott számokat ősszel-télen vették fel a srácok a Supersize Recording Studio-ban, majd a lemez tokkal-vonóval 2014. márciusában jelent meg. A mostani koncerten főleg ezeket a számokat hallhatjátok majd néhol tarkítva a régi nagy slágerekkel. Ne hagyjátok ki, ha kíváncsiak vagytok milyenek élőben az új dalok, vagy ha már megszerettétek őket! :) Ott a helyetek!

EVENT

Jegyárak:
elővételben június 5-ig: 2000 Ft
a koncert napján: 2500 Ft

További információ:
http://budapestpark.hu/
http://dopedod.com/
https://www.facebook.com/subscribeband

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések