M.E.D. - Monday Session // ÁPR 14.


A kéthetes jazzfesztiválon már sokadszorra győződhettünk meg a Monday Session sikerességéről, azóta is volt már külföldi vendégük, most pedig ismét a tengerentúlról hívtak fellépőt, aki nem más, mint az egyik legjobb underground repper, a Stones Throw kötelékéből ismert MED!


A karrierje elején még Medaphoarként nyomuló MED már a Stones Throw korai megjenései idejében is a krúhoz tartozott. Reppelt a Lootpack­nagylemezen, az első Quasimoto­albumon és a Madvillain­ lemezen is, de Madlib Blue Note remixlemezén is ő beszél arról, hogy az életben két cél van: “smoke weed and make money”.

MED nem az a fajta repper, aki akkor is a mikrofonba kiabál, amikor már nem kíváncsi rá senki, eddig például csak két nagylemeze jelent meg, a 2005­ös Push Comes to Shove és a 2011­es Classic. Ezeken olyan arcok segítették munkáját, mint Madlib, Diamond D, J Dilla, Just Blaze, Alchemist, Hodgy Beats, Georgia Ann Muldrow, Aloe Blacc vagy Diamond D, alkalmai megjelenései között pedig találunk Cut Chemisttel vagy japán producerekkel közös számot, és van egy nem hivatalos, de annál emlékezetesebb remixe is Erykah Badunak.



Karcos detroiti ütem, neosoul finomkodás, kalifornia plömpölés, funkos zúzás: MED bármirre ráreppel, és bármiben megtalálja a flow­t. Sosem volt a Stones Throw sztárja, de az biztos, hogy a kiadó egyik legmegbízhatóbb és legjobb reppere, akire tizenöt év után sem lehet ráunni.

MED fellépése lőtt és után a pultba állnak a házigazdák, Mr. Mstrs és FantomAz, Lobot pedig vetít, dj vendégeink továbba a beatremete Cadik, és a Stones Throw fogadatlan hazai prókátora, Johnny Drama.

Időpont: 2014. április 14. hétfő 21h
Helyszín: Kolor
Belépő: 1000 huf

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések