Take a Break! 2nd Birthday Bash // Club Play // Ajánló


Második születésnapját ünnepli a töretlen népszerűségnek örvendő Take a Break bulisorozat, nézzük mivel is készülnek számunkra ezúttal!

A helyszín a már rengeteg embernek felejthetetlen élményeket okozó Club Play, amely a "Budapest legelegánsabb klubja" címmel van jelen a köztudatban.

A Take a Break csapat speciális fény-technikával készül, megfejelve a Play-ben jelenlévő amúgy is megkapó vizuális élményt.



A fellépők listája ismét hosszú, vessünk rájuk is egy pillantást:

Datrash

A Take A Break őrült rezidense a nagy sikerű 'Vodka' megalkotása után most újabb meglepetésekkel várja majd a közönséget, hiszen az eddig titokban készült legújabb saját zenéi elsőként a Club Play falait fogják megrengetni, és a külföldi előadók által is elismert ütemekkel fogja ünnepelni a Take A Break party második születésnapját!


MUZZAIK (Live)

A 2002-ben alakult duó fő stílusa a house vonal, melybe a két tehetséges dj/producer beleviszi saját elemeit, így valami egészen különlegeset létrehozva. Nem csak kis hazánkban arattak rövid idő alatt hatalmas sikert, de már külföldön is felfigyeltek a srácokra a szakma legnagyobb nevei.

Stereo Palma

Náksi Attila személyében érkezik el hozzánk a Stereo Palma, mely név leginkább a 'Lick It' és az 'Our Love' című klubslágerekkel vált igazán ismertté. Szintén fontos megemlíteni, hogy már látható volt egy színpadon Axwellel és Sebastian Ingrossoval is. Rendszeresen láthatjuk őt a nagyobb fesztiválokon is, a 2013-as Balaton Soundon pedig a Nervoval és Hardwellel állt egy pultban.

IMRIK

Eleinte kisebb klubbokban kapott lehetőséget a tömeg megmozgatására, de ahogy telt az idő, egyre nagyobb helyek nyitották meg kapuikat számára, bizonyítva ezzel, hogy van helye a dj pultban. Szinte az összes nagyobb magyar előadóval állt már egy színpadon, és a jobbnál jobb helyeken rezidensként is jelenlévő lemezlovas garantáltan felrázza a bulizókat a legjobb feketezenékkel!

Továbbá: Purebeat , Adam Ajkay, Adrianoo valamint David Rebel

Belépő

Elővétel: 1500 ft / Helyszínen: 2000 ft / VIP: 3000 ft

event

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések